tisdag 6 april 2010

Nostalgi

Det tar på krafterna att vara föräldraledig... Idag har jag vilat mellan 12 och 16. Jag var så trött efter min varma dusch att jag var tvungen att vila. Och så sov jag i fyra timmar! Vad händer?
Jag antar att natten är förstörd nu... Jag är pigg som en lärka och funderar på att baka något.

Ikväll åt vi sushi med Henriks föräldrar, Yoko och Erich, på Nama i Limhamn. Där såg vi också första halvlek av Barcelona-Arsenal. Det var sådär spännande efter 3-1...

En gång, för tre år sedan för att vara exakt, satt jag och Henrik på Camp Nou i Barcelona och såg Messi göra mål mot Real Madrid. El classico't slutade 3-3! Vilken date vi hade. Jag bodde då i London och flög till Barcelona för att träffa upp Henrik. Vi möttes i lobbyn på Omm och jag var så nervös ska ni veta. Vår andra date... Ganska lyxigt nu när jag tänker efter, designhotell, El Classico, middagar vid havet och nyförälskelse. Gud
så roligt vi hade!

När weekenden var över skulle jag resa tillbaka till universitetet och min lägenhet i Chelsea och han reste hem till Malmö. Redan helgen efter reste jag till Malmö och två dagar efter jag kom tillbaka till London kom han dit... Vi la en hel del pengar på flygbiljetter då.

Men som det ser ut nu var det ju värt det. Ellerhur...

Gud vad jag saknar att sitta och dricka vin och prata i timmar med Henrik. Just nu kan jag, av förklarliga själ, inte dricka vin. Jag har också svårt att hålla mig vaken flera timmar i sträck... Hehe!
Men till sommaren hoppas jag att vi kan ta igen förlorad tid och även ifall vi kommer ha en liten bebis ska vi ändå göra en resa. Gärna där man kan sitta vid havet och äta något gott.

Nu när den efterlängtade våren håller sig borta är det sådana drömmar som håller humöret uppe. Det börjar bli tråkigt att bara gå runt att vänta.
När ska hon komma?

Gud vad jag babblar... Om ingenting egentligen.
Satt och blev lite nostalgisk när jag såg fotbollen, that's it!
Och så fick vi de bästa nyheter idag med posten. Det känns som ton av bly lyfts från våra axlar. Ni vet förstås inte vad jag pratar om men för oss är det här de helt fantastiskt!

Vi två i Miami i somras.

3 kommentarer:

  1. Sushi är godast :)
    Jag längtar oxå till i sommar när man kan göra lite mer sånt där mysigt med mannen. Saknar det så mycket :/
    Kram

    SvaraRadera
  2. Martin sa precis LIKADANT till mig igår! "Amen... du spillde lika mycket innan med - men då fastnade inte på magen..." Men ibland på brösten (inte lätt med hyllor ju ;)). Haha!
    Jo, jag har en del förvärkar nu. Jobbigt. Men det är bra, då tränar sig livmodern. Oftast så är de inte så besvärande.
    Och att beropå sömnen. Prova halvsitta med massa kuddar bakom dig och var sin kudde under armarna. Det hjälpte mycket. Man kunde andas och så. =) Vi provade det på gravidyogan oxå och hon rekomenderade att ligga så om man har svårt att sova osv (det jag insåg klockan 1 inatt ;))

    SvaraRadera
  3. Hej gumman!!
    Skönt att ni håller med mig! Jag tycker alltid det är viktigt att man gör vid sig och tänker på hur man ser ut!
    Det är ingen ursäkt att man är gravid och måste se ut som ettt vrak! Faktiskt, kanske inte så roligt för pojkvännen heller, även om man inte är super snygg nu så tror jag att dom uppskattar om man ser fräsh ut iallafall :) hihi!

    Japps ja skriver här och jag hinner och har tillgång till dator, hihi! du med?
    Sen får vi ses när våra bebisar har kommit!
    kramar kramar

    SvaraRadera