torsdag 15 april 2010

Drömtydning, tack!!!

I natt hade jag en...., hur ska jag skriva så att ni förstår?, en trevlig dröm.
Vääääldigt trevlig!
Tills jag insåg vem jag hade trevligt med... Jag vaknade med fasa och tänkte att nu får fan ungen ta och komma ut. Jag pallar inte drömma såhär mer. Jag kommer få allvarliga men för resten av mitt liv. Hur är det möjligt att drömma såhär hemska drömmar? Varför, varför, varför?

Let's Dance Willy och jag... sen när tänder jag på gamla gubbar?
Gråtfärdig lunkade jag ut till köket och drack lite saft, och när jag lunkade tillbaka till sängen ville jag för ovanlighetens skull inte somna om.
Stackars Henrik, ligger lyckligt ovetandes brevid och blir bedragen. Så dåligt samvete jag hade.

Det fick bli nattlampa och sova med ett öga öppet, ifall ifall Willy skulle komma och ta mig... Ja, "ta" mig! Bläää... nu ska jag duscha och bege mig ut för en date med Titti, som btw drömmer värre drömmar än mig nu under hennes graviditet. Där ligger jag fan ta mig i lä...
You sick, sick girl!

En natt med honom?

6 kommentarer:

  1. Usch vilken hemsk mardröm, för det kan man ju verkligen kalla det! Jag drömmer också väldigt konstigt nu när jag är gravid, fast jag är "bara" i vecka 26. Inget kul att drömma så lustigt, men man får hoppas att det försvinner när lilla bebis tittat ut!

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  2. Hahahaha! LOL! stackars dig! Jag drömmer fina drömmar om Alex Karev i greys! Det du;) sen har jag iofs drömt om "bar håkan" med..och där har jag verkligen ingen aning vad mina hormoner tänkte på!

    SvaraRadera
  3. Hej Danni!
    Fick mig ett gott skratt där, det behöver jag. Ja, är det något man inte kan styra så är det drömmar, he, he. Hoppas ni har det bra o var rädda om er.
    Stor go kram o vi syns o hörs
    Essie

    SvaraRadera
  4. hahah dessa drömmar, det är helt sjukt knasiga ibland!! Hoppas allt är bra ändå:P
    Kramar

    SvaraRadera
  5. Titti aka sick sick girl..16 april 2010 kl. 10:42

    Hahahahahahahaaaa....milt danni... vääääldigt milt!! =)

    SvaraRadera
  6. Hehehe! Förstår att du vill ha ut bebisen efter såna drömmar :-D

    SvaraRadera