torsdag 17 maj 2012

Skäms på dig din lus

Det är inte okej att ge sig på mitt barn i denna blogg. Ifall jag får ett enda ont ord till om Keila stänger jag ner bloggen.
Jag vill helst publicera alla kommentarer men de som rör Keila och på det sättet är fan inte okej.

Vidriga, avundsjuka människa. Hade jag kunnat byta ut Sophie mot någon så...
Skäms på dig!

From Keila to "Eva".

44 kommentarer:

 1. Blir så förbannad! Vad är det för fel på människor? Varför ger man sig rätten att "anonymt" ge sig på någons barn. Här har du en underbar blogg där du bjuder på allt, glädje och sorg precis så som livet är och så finns det någon som har mage att kritisera ditt barn. Vad är det för fel på vissa kvinnor/ mammor? Fan vad jag lackar utan att ens veta vad "Eva" skrivit!!

  SvaraRadera
 2. Men gud, vad hade hon skrivit egentligen? Alltså, vad handlade det om (förutom Keila, det förstår man ju), men i vilket ämne? :( Usch!

  SvaraRadera
 3. Vad är det med folk? Om man inte kan skriva nåt positivt så kan man väl strunta i att skriva nåt alls och helt enkelt ge fan i att läsa bloggen!
  Hoppas verkligen att du inte lägger ner bloggen, håller med Annika om att du har en härlig blogg där du bjuder på allt med en lite rolig touch emellanåt.
  Trist att jag också heter Eva, men jag får väl lägga till ett H då.

  SvaraRadera
 4. Man blir så arg, älskar din blogg, och tycker du verkar vara en underbar mamma med en underbar dotter!

  SvaraRadera
 5. Fan bästa bilden Danni!!
  Avundsjukan har väl talat sitt tydliga språk antar jag...

  SvaraRadera
 6. Jag förstår inte de människor som ger sig på barn. Oftast är det dessutom människor som inte känner en. Jag tycker du har en härlig blogg med underbara bilder på din dotter. Visst kan man tycka olika men det är inte ok att gå till personangrepp och man skriver något negativt om barn. Man undrar hur dessa människor tänker.

  SvaraRadera
 7. Kan inte föreställa mig att det skulle finnas något ont att säga om en sådan liten sötnos. Konstig människa. Det är faktiskt riktigt pinsamt av henne, oavsett vad hon nu sagt.

  SvaraRadera
 8. Låt inte en sådan människa ta din energi, det är hon inte värd. Du har en underbar dotter och du är en fantastisk mamma. Trevlig blogg med många härliga bilder:)

  SvaraRadera
 9. jag blir rädd, vad är det för värld våra små änglar ska växa upp i när det finns vuxna människor som beter sig på detta sätt....
  Jag förstår att du stänger ner direkt om det sker en gång till, men jag hoppas verkligen att den där "eva" inser hur hemsk hon är och det inte sker igen...
  tycker det är så skoj att läsa om er vardag!

  SvaraRadera
 10. Fy vad trist att "vuxna" beter sig så. Har du kvar ip-nummer om det fortsätter så du kan spåra människan?
  Fin bild på er söta dotter! Ha en fortsatt skön helg. Tänker på er. Många varma kramar Elin A

  SvaraRadera
 11. "blogg-troll" är ett otyg som du bara ska skita i!!!!
  /Pernilla

  SvaraRadera
 12. Keila är den sötaste och coolaste ungen på länge!

  SvaraRadera
 13. Förstår att du blir förbannad!! Jag blir förbannad bara jag tänker på om någon skulle ha skrivit nått elakt om mina barn (eller någon annans barn för den delen)! Jag har låst blogg just därför...

  Hoppas du fortsätter att blogga! Keila är ljuvlig!!

  Kram

  SvaraRadera
 14. Vet inte vad som skrivits men du har en otroligt söt o charmig dotter o det ger mycket o är roligt att läsa din blogg så jag hoppas verkligen inte att du slutar. Sjuka människor finns tyvärr överallt:(
  Kram!

  SvaraRadera
 15. Hur fan är man funtad om man har något att säga om ett litet oskyldigt barn!! Jävla idiot!
  Keila är, liksom alla andra små barn helt underbar och fantastisk! Fy vad arg jag blir!
  Kram från Ida

  SvaraRadera
 16. Hahaha, *asgarv*. Underbar bild och med ett budskap som jag hoppas når både berörd "Eva" och andra i behov;-) Kör på som du gör, ni är friska fantastiska fläktar & jag gillar det skarpt! Kram till er/ anwi

  SvaraRadera
 17. Så sorgligt att vissa människor är så förbaskat störda! *suuuck* Keila är gudasöt och verkar himla go förresten;-)

  SvaraRadera
 18. Oj, nej verkligen inte ok. Vilken sjuk värld vi lever i som dömer, bedömer och lämnar omdömen om barn! Usch, vad hon än skrev för elakt så är det verkligen beklagligt. Så gör man inte! Barn är totalt oskyldiga och försvarslösa. Skäms på elaka människor!

  SvaraRadera
 19. Den där Eva verkar vara avundsjuk på er.Men om det är så att hon stör sig på er och dottern så behöver hon inte läsa din blogg.Surkärringar finns det gott om,tyvärr.Vad finns det för ont att säga om ett barn egentligen?!Er Keila som är så bedårande!Du Eva om du läser detta:så är det jävligt fegt att ge sig på ett oskyldigt barn!!Du är en elak människa!

  SvaraRadera
 20. Folk e fan rövhål!!! Lösenordsskydda din blogg istället, så har du koll på vem som läser...

  SvaraRadera
 21. Helt otroligt. Att folk inte kan uppföra sig. Hoppas denna personen sitter hemma och skäms och läser alla dessa kommentarer (förmodligen inte men man kan alltid hoppas). Det är ingen rättighet att kommentera, bort med alla som tar energi.

  SvaraRadera
 22. Heter också Eva...... Bor i Malmö - så detta är malmöeva,
  Bra Keila, bara på henne.....
  Kram, malmöeva

  SvaraRadera
 23. Ja man blir alldeles chockad! vad är det för fel på vissa folk? Ge sig på finaste lilla Keila <3


  Underbar bild ;)

  SvaraRadera
 24. Jag säger som jag brukar när någon "beter sig" illa: Det finns då folk till ALLT! Men tyvärr har vi alla som skriver här nog gått raka vägen i fällan, antagligen är det uppmärksamtetsbehovet som behöver tillfredställas..... Ignorera funkar oftast bättre mot elaka ego troll än att ens försöka besvara på något vis..... (Men? det är bara min teori)
  /B1an

  SvaraRadera
 25. Men vad in i helvete är det med folk?? Uppenbarligen så är det avundsjuka det handlar om.. Fattar inte att man kan öpnna käften om andras barn! Vad i helvete har Keila gjort denna "Eva" och vad fan har den här jävla Eva sagt?!
  Kan inte bara folk som tycker hit och dit om klänningar och skit sluta läsa denna blogg?! Känns som att det kommer ingenstans i diskussionerna ändå för uppenbarligen tycker vi inte likadant!! Låt alla klä sina barn hur man vill och hur barnen vill.. (När dem är större) Låt var och en sköta sitt utan massa jävla predikan om ditten och datten.. Fina Danni, skit i dessa människor, skit i deras komentarer, skit i och svara dem på komentarer, vi som tycker som du skiter också i att komentera deras jävla komentarer! Så ska vi se hur roligt det är för dem och diskutera sitt skit!!! Lägg inte ner din blogg för denna "Eva" för det är mysigt att följa dig och din söta familj. Keila är så underbart söt och för mig handlar det inte om hon har klänning eller ej! Nä fy, låt var och en sköta sitt! Puss på dig Danni!

  SvaraRadera
 26. Din blogg är jättefin. Likaså du och din familj. Jag har inte heller sett vad som skrivits men det verkar ju vara "bara" bullshit. Jag tänker mycket på er alla, inte minst Sophie. Strunta i låga kommentarer från såna som tydligen inte har alla hönsen hemma. Styrkekramar!

  SvaraRadera
 27. Usch förstår inte hur människor kan vara så störda.. avundsjuka.
  Du verkar va en helt fantastisk mamma, fortsätt så!!

  SvaraRadera
 28. Vilken cooling!
  Trist med knäppa människor. Bra att du reagerar.

  SvaraRadera
 29. Vet inte vad som skrivits men det är väldigt små människor som skriver så som du fått erfara, anser jag.
  Säger såklart allt om personen ifråga.
  Ja fy skäms på dig/er som skriver elakheter etc om andras barn. Sååå lågt.
  Jag säger som min mormor skulle säga - det var ynkligt!
  kram till dig Danni o bra att du säger ifrån!

  SvaraRadera
 30. Usch usch! Man blir mörkrädd vid blotta tanken på vad "Eva" kan ha skrivit... Det är väl det här som är baksidan med bloggandet...alla konstiga människor som sitter i sin ensamhet och inte har något annat att göra än att skriva elaka saker anonymt. Som flera redan har skrivit så handlar det säkert om avundsjuka. Konstigt att personer som stör sig på en bloggare inte bara stänger ner och letar efter en annan blogg som passar dem bättre. Det finns ju bloggar som passar nästan alla. Nej SKIT i den här "Eva" och ge henne inte mer tid av ditt liv. Hon har ju redan fått som hon vill, dvs gjort dig upprörd och ledsen. :-(
  Sätt huvudet högt och var stolt över dig och din fina familj!
  Blir lite ledsen också att hon heter (eller kallar sig för) Eva, som jag också heter och tycker att är världens vackraste namn!
  Varma kramar från en annan Eva

  SvaraRadera
 31. Jag fattar inte...! Jag hattar inte hur folk är funtade. "troll" eller ej, hur kommer man ens på tanken att skriva något dumt om ett barn. Men jag fattat inte heller hur du alltid tyckas få mig att skratta trots all skit. Bilden är ju hur skön som helst. Precis så ska de tas. Den där Eva ger jag inte mkt för.

  SvaraRadera
 32. Det är inte klokt hur folk kan sjunka så lågt som att gå på ett barn. kram

  SvaraRadera
 33. DRA ÅT HELVETE ÄCKEL EVA! Keila är fantastisk på alla sätt och vis! Jag avslutar lika moget som jag började.. Ät bajs din avundsjuka jävel!

  SvaraRadera
 34. Det finns trevliga människor (mer eller mindre) och så finns det idioter som tyvärr man aldrig kan lära sitta. Inte så länge det går att vara anonym på nätet. Bloggfamiljen söker ny storbloggare såg jag. Där måste man vara medlem för att kunna kommentera. Hör av dig dit så slipper anonym skit. Kram och puss på världens härligaste unge (efter mina då ;))

  SvaraRadera
 35. Jag vet inte heller vad "Eva" har skrivit men jag kan förstå att du är arg. Häromdagen hade min mans bror kommentarer om hur vår ena dotter ser ut i ansiktet, har problemhy, och SATAN I GATAN vad jag blir arg på sånt. Håll de tankarna för sig själv istället! Morr!! Men det är en sån jäkla skön bild på Keila:)

  SvaraRadera
 36. En bild säger mer än tusen ord, Danni.Det är ALDRIG acceptabelt att bete sig på detta vis, som denna lågt stående "varelse" har gjort.Gör mig rasande, förstår att du vill lägga ner bloggen, om detta fortsätter.Hoppas att ditt budskap går fram,så att vi i fortsättningen kan roas, bli varma om hjärtat och bli berörda, av både härliga bilder och klockren text.Tyvärr finns det i våran värld, typer som inte har någon empati,förstånd och vanligt BONNAVETT.
  Pussa härliga, söta Keila och krama om henne extra mycket. En stor go kram till er också och hälsa så gott.
  Var rädda om er.
  Essie

  SvaraRadera
 37. Det är så tråkigt med elaka kommentarer. Extra hemskt tycker jag det är när kommentarerna är riktade mot barnen.

  SvaraRadera
 38. Åh fy vad ledsen jag blir när jag hör sånt här!
  Jag har många ggr funderat över att låsa bloggen men ej haft anledning än.

  Fina ni... Kramar till er!!!

  SvaraRadera
 39. vi behöver bloggar som din som visar delar av livet i både glädje och sorg o denna underbara Keila - jag blir glad varje gång jag ser era underbara foton. Det tråkiga är att det finns sjuka människor som den här "Eva" som går omkring med en mindervärdig känsla inom sig och därför ger sig på oskyldiga(FEGHET)att ge sig på ett barn, usch tvi. Danni sluta inte att blogga då har den här äckliga "Eva" vunnit. många kramar till din härliga familj och en extra mjuk kram till Sophie.

  SvaraRadera
 40. Åh snälla stäng inte ner bloggen! Vi är så många som skulle sakna dig! =) Du förstår ju själv att det är avundsjuka, eller något i den mognadsgraden som driver sådana som känner sig bättre genom att försöka trycka ner andra! Värsta/sämsta sortens människor tycker jag! Bara att ignorera och gå vidare, inte värt att lägga energi på. Men jag fattar att skålen rinner över tillslut! <3

  SvaraRadera
 41. Idioter finns det tyvärr gott om. Misslyckade, bittra människor. Fortsätt som du gör, du har en jättefin blogg som ingen jävel ska få förstöra..Jag läser din blogg dagligen sedan Sophie slutade skriva.. <3 hon var med i vår mammagrupp och jag hann tyvärr bara träffa henne en gång, då var lille Julian ca 10 veckor och Sophie sprudlade av lycka. Så söt. Jag gråter mycket över det som sker..fruktansvärt och omöjligt att förstå..Jag ber dig fortsätta skriva, jag hoppas på att ett mirakel ska ske <3 Massa styrkekramar till er alla

  SvaraRadera
 42. Så tragiskt att det finns så trasiga och förstörda människor......
  När man ger sig på barn så har man verkligen visat sin allra sämsta sida!!
  Du har en ursöt fin dotter-låt inte en trasig själ förstöra den bilden en enda sekund!!!
  ( att du sen nu går igenom en extra tuff tid gör det inte mer tillåtande att kränka dig eller någon annan)

  Styrkekramar Mariab

  SvaraRadera
 43. oki jag känner varken dig eller din dotter och jag känner inte den som skrev kommentaren och vet inte vad som skrevs heller


  men om det var något om din dotter vilket det verkar vara så är det verkligen skitdåligt av personen
  och man skriver ite så till någon och man skriver DEFINITIT INTE något dåligt om folks barn

  SvaraRadera