onsdag 26 oktober 2011

pms-tant och förbjudna lekhus

Jävla sugga alltså!
Vi har fått ett klagobrev från fastighetsskötaren, som jag VET kommer från en viss mutta till granne.
Hon har klagat på allt som har med oss att göra. Och jag vet att det handlar om avundsjuka, att det sticker i hennes kalla ögon att vi som är unga kan bo här med vår dotter.

I brevet skriver de att vi ska ta bort våra "leksaker" på gården. Där står ett rosa lekhus i ett hörn. That's it.
Och att vi ska flytta våra utemöbler. Förra lägenhetsinnehavraren lämnade dessa möbler kvar till oss. Han hade de på gården och vi har låtit de stå. Alla får använda de, alla tre som bor i vårt hus vill säga. Amerikanskan ovanför älskar de och satt i sin bikini i våra solstolar i somras. Bra! De ska ju användas.
Vi satt och snackade hela nätter med varsit glas vin i somras, men det är klart. Varför ska man göra det?
Varför ska det finnas något sådant som utemöbler på en tom gård?
Och så klagas det på att vi slänger kartonger i soprummet, som inte hör hemma där. Det är inte vi. Det är killarna på kontoret under oss och amerikanskan ovanför som flyttade in i början av sommaren. Men jag tänker inte peka finger. Det är inte vi bara...

Jag är så arg att jag skakar. Säg det till mitt ansikte istället jävla sugga!
Säg att du inte tål oss för att vi är unga och har fina kläder, bor dyrt och reser på semester flera gånger om året. Vad fan gör det dig om Keila har ett litet hus att leka med på denna lilla gård?
Eller att vi och våra grannar från Chicago har någonstans att sitta och äta grillmat i på somrarna.
Vad fan gör det dig?

Kokpunkt, var det här ja...

The house got to go...

Och så här trevligt kan vi inte ha på Keilas tvåårsdag...

Och var ska Poonam och jag dricka bubbel?

Solly Bibshit och Keikei, ni får äta lunch inomhus på våren och sommaren.
Synd ju...

10 kommentarer:

  1. Ärligt talat. PMS? Så när kvinnor blir arga, sura eller bara irriterade måste de per automatik ha PMS? Vad hade du skyllt på om det varit en man som klagat? (och nu kommer du säkert svara något om hur en man aldrig skulle göra något sådant, yada yada...)

    SvaraRadera
  2. Nä men hon har PMS, på riktigt alltså. Jag råkar veta det...
    Klart sura gubbar kan klaga. Har hänt det med... En italiensk sur gubbe. När jag bodde i Milano men det är en annan tråkig historia. Är man 22 jordsnurr kan man festa väldigt hårt och högt ;-)

    SvaraRadera
  3. Shit anonym, börjar du nu klaga igen!

    SvaraRadera
  4. Säg detta till henne, face to face. Hon vågade inte säga det till er utan fegade med lappar, men säg till henne så hon skäms ordentligt, då kanske hon lämnar er ifred.

    SvaraRadera
  5. Amen herregud, det finns alltid folk som måste klaga o störa sig på andra, de kan väl helt enkelt inte låta bli!!! Hon vill kanske bo i ett litet rosa lekhus själv o helt enkelt är avis... ;) hihihi

    SvaraRadera
  6. Känner igen det där, flyttade för några år sedan in i vårt hus som ligger i ett område inte många 25 åringar har råd att flytta till. Alla medelåldersgrannar tittade surt på oss, vägrade hälsa tillbaka o klagade på allt, om vi hade radion på i trädgården, eller våra gäster parkerade fel med 5 cm. Fick höra att vi var arbetslösa för att vi har ob tider inte jobbar som alla andra o tom att vi skulle sticka härifrån för att vi inte passar in här. Härligt!
    Nu 4 år senare börjar idioterna bytas ut mot folk i vår egen ålder o gatan är helt plötsligt mkt trevligare att bo på.

    SvaraRadera
  7. Hej

    Konfrontera henne berätta att ni fått lappen inte argt eller anklagande och peka inte ut henne. Utan förklara för henne hur mysigt K tycker huset är och att ni tycker det är ledsamt att hon inte ska få leka med det mer och hur mysigt det är med utemöblerna. För att se hennes reaktion, har du tur så håller hon med dig och då akn du ju kontakta hyresvärden och säga att du pratat med surtanten :)

    Håll dina vänner nära men dina fiender närmare

    /Mia

    SvaraRadera
  8. Men hur orkar man liksom?? Att man inte kan låta ett litet sött hus få stå på gården!! Fattar att du blir as förbannnad , vilken satkärring!!

    SvaraRadera
  9. Vilken bitterfitta!!!

    SvaraRadera
  10. Hm... PMS-kärring= Anonym i egen hög person?!

    SvaraRadera