tisdag 4 oktober 2011

My needs

Jag är inte speciellt fåfäng. Jag har alltid tvättat av sminket med vanlig tvål eller med schampo i duschen och jag har inga ansiktskrämer. Jag tar bodylotion i ansiktet. Och jag fönar och stylar aldrig mitt hår, om jag inte ska på fest, jag låter det självtorka och sätter upp det i en hästsvans. Det är inte brist på tid, det är brist på intresse.
Jag är helt enkelt totalt ointresserad av allt det där. Jag tycker det är tråkigt att fixa till mig och sminka mig men jag gör det ändå varje dag. Jag vill vara fin för mig själv och andra så jag tar mig tiden. 
Men varje gång jag klär av mig och ska duscha önskar jag att jag kunde "beema" mig till då jag är färdig, cirka en halvtimme senare.

Det finns några produkter som jag faktiskt inte kan leva utan. 
Dels för att de underlättar min "göra-mig-i-ordning"-tid och dels för att jag blir finare.

Moroccan Oil är to die for. Jag fick en flaska av Annika på Scalp och jag kan inte leva utan den. Varje gång jag tvättar håret tar jag tre pump ur flaskan och drar i längderna och mitt hår har aldrig varit så mjukt och lätt att reda ut förr. Jag kommer aldrig sluta använda det. Ever!


Det andra är I.D Bare Minerals. Foundation är det va? Jag köper alltid på mig massor när vi är i USA eftersom att det är så hordyrt med det här hemma. Dessutom kan jag köpa fina rouge till, något för sommar när man är lite solbrun och några till vintern när man är rosig. 
Jag pudrar på lite foundation med borsten och sedan lite rouge och så kör jag en brun matt ögonskugga och mascara. Tar cirka fem minuter om jag är ensam och 10 med Keila runt benen och sminklådan ;-)


När jag ska gå ut tar jag lite flytande eyeliner på övre franskanten och drar en spets utanför ögat.
Jag inspireras väldigt mycket av Brigitte Bardot. 

Brigitte Bardot inspirerar. 

3 kommentarer:

  1. Den oljan har jag också! Verkligen jättebra!

    SvaraRadera
  2. Själv använder jag håroljan från Orofluido som också är helt fantastisk, sen är jag riktigt torsk på ansiktskrämer, Dermalogica och Kerstin Florian är favoriterna. Och inspiration tar jag från Liz Taylor och Angelina Jolie :-)

    SvaraRadera
  3. Så jäkla snygg e hon Brigitte Bardot !! Borde testa den oljan du tipsade om jag har ofta trassligt långt hår ha ha!!

    Kram kram

    SvaraRadera