torsdag 6 oktober 2011

Missuppfattad

I och med det här inlägget så kom Miss Uppfattning ;-) på tal.
Det är ju såklart inte så att jag menar eller påstår att Anonym har svårt att få barn och därmed trampar andra ofrivilligt barnlösa på tårna. Jag menar att den här personen kanske vill ha ett barn, en dotter, en Keila och är bitter på mig för att jag har en. Hon/han kanske har en son i trotsåldern och måste avreagera sig på mig? Hon/han kanske har fem barn?  Hon/han kan få barn men har ingen kille/flickvän än?

Det är inte heller meningen att tjocka människor ska ta åt sig, det här handlar om Anonym och Anonym enbart. Ifall jag skrivit att Anonym säkert är anorektisk och därmed bitter på mina löve-handles skulle kanske sjukligt smala känna sig kränkta? Vissa är tjocka, andra är smala, några anorektiska och så finns det de med konstanta löve-handles...
Den enda som ska ta åt sig av det där inlägget är Anonym.

Update: Och med ful menar jag rätt och slätt ful. Men det är ju ingen här som vet hur en ful människa ser ut för mig? Jag kan berätta: En ful människa för mig kan ha höga kindben, rosenröda plutande läppar och runda rådjursbruna ögon. Men om personen är elak så är hon för mig ful. Är ni med?

Jag menar att den här människan uppenbarligen är missnöjd med sitt eget liv eftersom att han/hon skriver elaka kommentarer om mitt till mig. Han eller hon kanske skulle vilja vara där jag är, ha en kille och ett barn, (eftersom att påhoppen oftast handlar om min lilla familj). Hon kanske har man och barn?
Hon kanske är vrålsnygg och har världens samba-röv. Vad fan vet jag?

Jag har bara mina aningar...

3 kommentarer:

  1. Men det var ju självaste fan vilka tradiga jävlar utan humor som läser din blogg gumman.

    Jag blir så trött på allt jävla gnäll och "tyck synd om mig för du trampade minsann mig på tårna" människor.

    Men man kanske måste känna dig för att fatta dina ironiska inlägg..?

    Jag tyckte iallafall det var kul..
    Det där men tjock, ful och hårig under armarna var mina favoriter!

    hehe

    Puss

    SvaraRadera
  2. Sambaröv! Hahaha du är för jävla rolig!
    Ida

    SvaraRadera
  3. Herregud! Vad har man på din blogg att göra om man missuppfattar det inlägget??? De är väl av samma "skrot och korn" som miss Anonym... Tjocka och fula allihopa. Suck!

    SvaraRadera