torsdag 19 november 2009

A secret plan

Min kära pojkvän har i hemlighet planerat en resa för mig. En av mina bästa vänner bor i Stockholm. Vi lärde känna varandra när vi bodde ihop i Milano.
Nu bor hon "hemma" i Stockholm och jag träffar henne alltför sällan.

Henrik har i alla fall tänkt på att det gör mig ledsen att vi inte ses så ofta och bokat in en resa till mig denna helgen eftersom att han själv ska jobba dag och natt. Han har dessutom ringt till chefen och tagit mig ledigt. Härligt!

Så igårkväll berättade han den glada nyheten och att jag ska flyga med Malmö Aviation, våra konkurrenter grrrrr, till huvudstaden klockan 15. Jag frågade honom hur han kunde boka med MA när jag flyger så billigt med SAS. (jag är flygvärdinna på SAS). Han sa att då hade det inte blivit en överraskning. Och det är ju sant!

Nu ska jag packa väskan för Spa på Sturebadet, shopping på stan, middagar vid Stureplan och kanske en lunch med Nikkan?

Det här behövde jag! Jag kanske inte förtjänade det, men jag behövde det.
Och som om dagen inte kunde bli bättre, känner jag lilla Frallan kicka där inne som aldrig förr. Det är alltså fler som är sugna på shopping och spa. Antingen har BM sett rätt vid nupp och jag bär på en flicka eller så är han Queer! Hehe!

7 kommentarer:

  1. Tänk på att bubbelbad, bastu och massage går bort när man är preggo! Fast en ansiktsmask och filade fossingar kan vara väl så skönt. Ha det superduperskönt och hälsa Leila (och Nikkan om du träffar henne). Puss från storasyster

    SvaraRadera
  2. Nej då jag kan göra allt det där. Det sa Anki på Cura. Bebisen har det bra i sitt 37 gradiga vatten hur varm och svettig jag än blir!

    SvaraRadera
  3. Hi, Danni, vilken go pojkvän du har.Klart att du förtjänar det o behöver det. Ha det nu så gottigt uppe i Hufudstaden.
    Stor go kram o var rädd om dig.
    Essie

    SvaraRadera
  4. Konstigt...samma Anki sa till mig att man skulle undvika detta när jag ringde och kollade förra hösten (Fia ville bjuda mig på heldagsspa på Ystad Saltsjöbad i försenad födelsedagspresent). Bubbelbad innehåller mkr bakterier som kan ge infektioner i underlivet, därav inget bubbelbad. Massage vet alla att det är farligta tt få som gravi, då mycket gifter som finns lagrade i kroppsfettet frigörs när man får massage, och de ackumuleras i fostret (sa även massören på vårt arbete)... Och bastu var ok i max 10 minuter, sen stiger mammans kroppstemperatur och därmed också fostervattnet. Själv ville jag ju aldrig ta några risker, however small, men vi är alla olika...

    SvaraRadera
  5. De flesta böcker jag har läst säger att det inte är något farligt alls. Med massage vet jag däremot inte.
    Då har Anki ändrat sig ;)

    SvaraRadera
  6. Å guuuud så härligt! Vilken karl du har ;)

    SvaraRadera