måndag 23 november 2009

Babyshopping


Jag har inte handlat så mycket till min baby än. Men det är svårt att låta bli. Det finns så mycket gulligt och jag känner mycket hellre för att handla en fin liten pyjamas till bebisen än något till mig själv. Jag trodde aldrig det skulle hända för de som känner mig vet att jag älskar kläder och shoppar i tid och otid!

På NK i Stockholm hade de i alla fall Sveirges härligaste utbud vad gäller babykläder. Min Gud!
En hel vägg med rosa, en med finaste ljusblått och en med gulligt gult, en med pastellig grönt och så en vit vägg. Det fick bli lite tjuvkik på den vita väggen eftersom att jag faktiskt inte vet hundra vad det är än. (Fastän Henrik är säker på en liten flicka så är inte jag lika säker).
Och så är det ju det där med att vara skrockfull, vi svenskar handlar gärna inte innan bebisen är född för att vi då tror att missfallsrisken ökar. Jag måste handla lite. Jag tror inte min bebis far illa där inne i magen bara för att jag köper en gullig nalle. Jag slog till på en urgullig bukowski nalle på NK som liknar vår lilla hund Bibbi, jag kunde helt enkelt inte låta bli...

Den rosa väggen på NK. Så söta kläder.

Igår när mamma och Alexandra hämtat mig på Sturup åkte vi inom Moltex i Svedala för dom hade 50% på allt. Och på babyavdelningen hittade jag spjälsängsskydd för 49 kr i rosa och ljusblått och sängkläder till bebisen för 49kr. De sålde även ut babytäcke i finaste dun för 75 kr. Jag kunde inte låta bli när det var så billigt. (Och därför köpte jag i både rosa och blått).
Henrik fick titta och känna på de mjuka sängkläderna av hög kvalité sen la jag undan det hemma hos mamma och pappa. Det känns bättre att ha det där.

Igår var jag yr och svimmade, Anki på Cura tror inte att det lågt järnvärde eftersom att jag var hos henne för inte så längesen och låg på 126 då. Hon tror att jag kanske fått lite lågt blodtryck. Hon ska försöka boka in mig på UL på fredag istället för torsdagen den 3:e för att samtidigt kunna kolla sänkan hos henne. Om UL-specialisten Ann-Margaret går med på detta blir ingen lyckligare än jag. Jag får då se bebisen en hel vecka tidigare! Maybe - baby!

Nu ska jag göra lite nytta på jobb...

2 kommentarer:

  1. Hej!

    Så kul att hittat en trevlig blogg. Jag är en trogen läsare. =)
    Kram Henrietta

    www.henriettagrue.se

    SvaraRadera
  2. Men ååå va mycket fina kläder! Förstår att det måste varit svårt att motstå.

    Ja får u gå på UL på fredag så är det verkligen tur i oturen. Det är ju inte alls kul att du svimmat...men då får du se bebben tidigare iallafall ;) När jag va i vecka 10 (tror jag) så höll jag på att svimma. Blev jätteillamående, och benen vek sig. Så jag fick ligga på golvet tills det blev bättre. Då va det pga av mitt låga blodtryck, vilket tydligen verkar vanligt.

    Man får hoppas att man slipper svimma sen när man har stor mage. Läskigt om man skulle falla i backen med megen neråt...

    Kramar

    SvaraRadera