fredag 13 november 2009

The kick inside

Idag är jag helt säker på att det som spritter till nedanför naveln är Frallan som rör på sig.
I ett par dagar nu har jag känt något ovanligt när jag gått och lagt mig och legat helt stilla. Jag har nästan slutat andas när jag känt det där bara för att jag tror att om jag andas så slutar det eller så förvirrar jag mig själv med andetagen.

Men nu ikväll efter en lång arbetsdag stängde jag av tv:n, tände lite ljus och la mig på soffan. Jag la min ena hand där jag tror att Frallan ligger nu och så kom det först en gång sen ett par gånger till i ojämn följd. Det känns som små buffar eller som gravidböckerna beskriver, som att det spritter till där inne. Helt fantastiskt! Liknar inget annat jag någonsin jag varit med om och känslan är oslagbar! Jag är så lycklig just nu.

Och jag som trodde att jag skulle vara en av dom som känner sin bebis sent. Jag räknade kallt med minst vecka 20 innan jag skulle få känna action i magen. Men barnmorskan sa att jag inte har modekakan i framvägg och därför kommer känna det tidigare.

Vilken fredagspresent!
Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon firar vi Tudde som fyller 30 med middag i Trelleborg. Efter det hade jag tänkt dra ut min fina Henrik på en "drink" i staden.



Lilypie Pregnancy tickers

3 kommentarer:

  1. Ja visst är det helt underbart!!
    Jag kände första gången i vecka 15 redan, och har känt varje dag sedan dess. Så jag kände verkligen tidigt och det är jag så himla glad för. Eftersom jag också räknat med runt typ v.20 först. Kul!
    Ja, känslan när man ligger där (känner oftast när jag ligger på vänster sida, för bebben verkar ligga på vänster sida) är ju helt otrolig. Första gångerna blev jag tårögd varje gång, för det är verkligen helt underbart att äntligen få lite livstecken där inifrån. Det lugnar mig sååå mycket.

    Trevlig helg!
    //Lina

    SvaraRadera
  2. Åååhh va mysigt..ja det är verkligen en känsla som är obeskrivlig!!Ta vara på varje ögonblick och ett tips..skriv ner datum och händelse..det är såå kul att kunna kolla efteråt!!

    Kramar

    SvaraRadera
  3. åhh så mysigt!!
    Själv kände jag sparkarna ganska sent, och i början kändes det mest som tarmrörelser.. haha! Typ efter v. 20 i alla fall. Men jag har ju moderkakan i framvägg också.
    När ska den lille titta ut? Själv är jag beräknad till januari :)
    kramar

    SvaraRadera