söndag 12 september 2010

Tjejmiddag med världens bästa tjejer!

Igår svidade den här mamma om från amningsbh och mysbyxor till paljettkavaj och högklackat. Paulina bjöd hem till sin nya lägenhet på middag och vin. Vi hade så roligt! Vi har iofs alltid roligt när vi ses. Det blir på en nivå som ingen utomstående förstår sig på... Matilda och jag har ju inte varit ute och svirat på ett bra tag, det var faktiskt Tittis första utgång sedan graviditeten med Vegas.
Vi saknade givetvis våra bebisar men dem var i trygga händer hos sina pappor.
Henrik kom förbi innan det var läggdags för Keila så att jag kunde amma hennes och pussa godnatt. Det kändes jobbigt när han sedan körde hem med henne igen men jag tror att alla någon gång, även mammor, behöver vara själv för en stund.
Det var första gången Henrik var ensam med lillskruttan och det hade gått bra även ifall hon varit ledsen när han skulle lägga henne. Inte så konstigt, varje dag i hela hennes liv har ju jag varit den som lagt henne. Hon kände nog på sig att hennes mamma inte var hemma...


Skål på dig morsan!

Det serverades god fiskgryta i Pauis nya vardagsrum.

Matilda "MILF" Veberg.

Ett badrumsfoto är ett måste.
Mest så att man inte glömmer hur
glammig man faktiskt kan vara,
även ifall det idag känns långt borta idag...
Tusen tack finaste tjejer för en underbar kväll.
Nu ska jag bara mysa och pussa på min lilla bebis hela dagen.

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig kväll ni verkar ha haft. Sådana behövs ibland! :) Fylla med lite energi. Goda vänners sällskap gör alltid gott!

    Vad kul! Skicka gärna din mail-adress (publicerar inte den) men måste ha den för kunna skicka en inbjudan. Kommer nog begränsa bloggen igen lite längre fram.

    Hoppas ni har en mysig kväll! :)
    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Alla behöver sånna kvällar!!
    Särskilt vi mammor ;0)
    Vad fina ni var! Kram

    SvaraRadera