lördag 18 september 2010

Jätten

Idag tittade jag ner i liggkorgen på Urban Jungeln och såg en jättebebis som tog upp i princip hela vagnen. När blev hon så lång? Keila älskar sin liggvagn och vill nog gärna kunna ligga och gosa ett bra tag till men det känns sådär när tårna tar i...
Måste vi redan byta till sittvagn? Jag tycker det är alldeles för tidigt... Nackdelen med UJ är att den bara är vänd ifrån dig. Jag vill absolut inte ha henne ifrån mig nu när hon är såhär liten.
Ska hon inte vara liten längre? Alltså liggvagns-liten?

Min stora bebis...
..........
När bytade ni till sittvagn?

13 kommentarer:

  1. Som du vet vid ca 4 månader och vi löste det med: http://www.bugaboo.com/171

    :-) Den vita är fiiiin!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. ja, vi bytte nog till sittvagn där vid 4 månader. Vi har en Brio Happy,som han sitter mot mig. Dessutom har den fullt liggläge, vilket jag tycker är jättebra. Han kändes lite liten i den stora vagnen i början, men han älskade att kunna se ut lite mer.

    SvaraRadera
  3. Vi bytte för någon vecka sedan. Men på buggan är sittdelen ganska bra att ligga i också, plus att vi har henne mot oss. Isa är också väldigt lång... tycker jag =)

    SvaraRadera
  4. Redan när min son var 3 månader hade han vuxit ur liggdelen (som i och för sig är rätt liten på min teutonia vagn) vi kämpade på i två veckor till med skrik och panik så fort han låg i den trånga vagnen men sen bytte vi och han trivs mycket bättre när han såg mer! Men min vagn har också sittdelen vänd mot mig. Jag förstår att du tycker att det är tidigt att ha henne vänd frammåt...

    SvaraRadera
  5. oo våra bebisar börjar bli stora nu!! Vi tänkte byta till sittdelen i veckan! men jag drar lixom ut på det.. vill inte riktigt men nu är det bara någon cm kvar!

    När kommer Hendrik hem? Puss på er, oo sååå söt jacka prinsessan har!

    SvaraRadera
  6. vår liggdel är stooor i vår brio go... tror hon kommer kunna ligga där minst 5mån (hon är 2 nu) /Natti

    SvaraRadera
  7. jackan var jättesöt e den oxå fr¨ån japan? /Natti

    SvaraRadera
  8. Idag bytte vi ut liggdelen mot sittdelen, väldigt polulärt;)

    SvaraRadera
  9. Vendela var 8 månader när vi mkt motvilligt bytte till sittvagn (då lånade vi mammas Esprit, så att hon satt mot oss) - tycker Keila är aldeles för liten för sittvagn ftf!!! De blir fort trötta i ryggen innan de kan sitta för egen maskin...

    Puss

    Ps. tur att jag hittade jackan, det var i sista rappet, ser jag, snart är den för liten, trots att den är strl 6 months. Vendela hade den också i september-oktober (fast förra året) :-)

    SvaraRadera
  10. Natti: Jackan har jag köpt i Miami till Mosters lilla Vendela förra sommaren. Nu lånar vi den av henne. Visst är den söt?
    Kram

    SvaraRadera
  11. supersöt! Har ni börjat med overall? jag hittar ingen i min smak /natti

    SvaraRadera
  12. Sv till Natti: Keilas pappa shoppar förhoppningsvis just nu en overall i USA till henne. Om han kan hitta den jag vill ha vill säga. Håll tummarna... Det är en rosa från Ralph Lauren.

    SvaraRadera