torsdag 29 oktober 2009

Rosa shopping

I fredags fick vi veta att det nog är en flicka. Barnmorskan tittade och svarade snabbt: Det är en flicka. Hon tittade efter en extra gång och nickade igen, jo en flicka. Vi blev naturligtvis jätteglada men barnmorskan sa att det var tidigt ännu och hon kunde ha fel.
Detta hindrade inte blivande mormor från att shoppa små rosa kläder samma dag.
På kvällen hade vi middag hemma hos Henriks föräldrar och mamma kom med en present till mig och Frallan.
Ett underbart sött set från H&M som Skrutten eller någon annan bebis får ärva om det visar sig att den lilla i min mage ändå är en pojke.
Jag känner i hela kroppen att det är en flicka och man brukar säga att det kvinnan känner är rätt.
Mormor är i allafall säker då hon även handlat två urgulliga pyjamaser med hjärtan och lamm på.

Lilla bebisens



Lilypie Pregnancy tickers

5 kommentarer:

  1. Åh vad sött. Jag hoppas väl att barnmorskan kan se på vårat ultraljud nästa vecka vilket kön det blir :) Vore häftigt om de kunde se det.

    SvaraRadera
  2. Om det blir en pojke kan du ju också låta honom ha de rosa kläderna och vara en sådan där mamma som ska låta ditt barn ha alla färger för att inte dela in barnet i könsroller...

    Eller nej förresten gör INTE det för guds skull!

    SvaraRadera
  3. Hahaa ellerhur! Nej du Kakan! Är det en flicka ska hon ha allt med volanger, rosa och små vita kläder och är det en pojke ska han ha ljusblått.

    Inga stenkastare här inte ;-)

    SvaraRadera
  4. Nä usch, tycker det är riktigt hemskt när folk klär sina små flickor i blått bara för att make a statement. Eller tvingar sina pojkar att leka med Skrållan. Duh... Väx upp, liksom...

    SvaraRadera
  5. Naaa, nog en liten tös:)
    Jag trodde aldrig jag skulle bli en sånn som klädde lillan i jätte mycket rosa.. Men herre Jisses, min lilla prinsessa klär ju så bra i Rosa, lila , rött osv :)
    Fast jag tillhör nog den mamman som kan ge min flicka en blå napp, en bil att leka med men hon har ju mest tjej stuff:)fast hennes favorit e ju just nu hennes coptcopt (hellikopter) Hehe. Ja vad gör man thihi:)

    Jag hade också en känsla av att det var en flicka jag väntade då jag var gravid med lillan.
    Helt övertygad var jag! Oftast så säger dem ju det att det inte e 100 procent då det e en flicka men det e säkert en söt liten prinsessa du väntar:D Såå roligt! Kram på dig!

    SvaraRadera