onsdag 7 december 2011

Åh så trist!

Etta aldrig gå in och redigera ett långt inlägg igen. Det kan ju försvinna rakt framför näsan på en...
Det stör ritkigt mycket.

Idag ska jag har min R-tur (release) på CRJ'n. Den går till exotiska Vilnius.
Keila är nyss lämnad på dagis, känns som att det var evigheter sedan jag lämnade henne där men hon vinkade bara glatt  och ropade "Hejåååå". När jag checkat ut vid fem ska jag skynda mig till tåget så att jag snabbt kommer hem.
Jag undrar ifall alla hemmamammor, de som är hemma till ungen är en fyra fem år, ifall de någon gång får chans att sakna sitt barn? Det är nyttigt att sakna. Det tycker jag i alla fall.

Jag undrar ifall Bibbi saknar sina barn.
Det är ändå ett halvår sedan hon träffade dem senast...

Alice, Totte, Chester och Morris busade varje morgon med Keilas tår...

Ja, jag vet Keila liknar Chief Unser i SOA. Hon har som tur är tappat kransen sedan dess.






5 kommentarer:

  1. Men snälla, klart vi saknar våra barn. Jag har en 2 åring hemma och sp fort vi har barnvakt eller jag är ute på weekendresa eller annat så saknar jag. Man behöver inte vara en arbetande mamma för att sakna sitt barn. När hon börjar på dagis till hösten så kommer jag sakna ännu mer :-(

    SvaraRadera
  2. hahaha, tappat kransen =) Jag håller med dig, det är nyttigt att sakna sitt barn... för båda barnen och oss tror jag.

    SvaraRadera
  3. Jag smäller av så söta! Ida

    SvaraRadera
  4. Jag är hemmamamma sedan mitt äldsta barn kom, för 6 år sedan. Trivs helt enkelt super med att vara hemma med barnen och har fortsatt med det då jag inte behöver jobba såvida jag inte tycker det är roligare än att vara hemma. Nu går de 15 tim/vecka på dagis, så lite är vi ifrån varandra. Kan helt hålla med dig om att det kan vara bra att sakna sina barn lite. Men för min del så räcker det att jag åker någon/några gånger per år på tjejweekend så börjar jag sakna barnen.. Jag känner att jag njuter till 100% varje dag jag är hemma och jag är tacksam för att jag har valmöjligheten. Då min man är i samma bransch som dig vet jag vad yrket innebär. Många tycker det är väldigt slitigt att inte se sina barn på flera dygn. Då är det ju bra att du ser det positiva med att sakna henne.

    Tack för trevlig blogg!
    /Maria

    SvaraRadera
  5. Hahaha! Skojig jämförelse med Unser :D

    SvaraRadera