fredag 5 mars 2010

Middag hos Lotta

Igår hade Lotta en liten middag för mig, Titti och Alexandra. Vi träffades upp strax efter att jag slutat och snackade och åt bort ett par timmar hur snabbt som helst.
Lotta bjöd på god kycklingrätt med fetaostsallad och ris och det skålades i äpplecider för oss gravida. Både Titti och Lotta väntar barn i juni.
Det blev mycket skvaller, precis som det ska vara på en tjejmiddag...

Lotta bor i en supermysig lägenhet med sin sambo. Jag älskar den rosa lampan från Kartell.

Titti med bebis i magen och Louie med sin nalle.

Alexandra och Lotta

Snickesnack!

Vi bestämde oss för att snart göra om detta. Kanske i min nya lägenhet nästa gång? Lotta satte ribban högt, maten var urgod och pajdesserten på mango och hallon gick inte av för hackor. Tusen tack Rotta Rauer!
Jag tror jag får anstränga mig lite, det funkar nog inte med Hasta Pasta och chokladpudding.
Jag ska hem och bläddra i alla fina och orörda kokböcker...

När jag kom hem hade Henrik fixat massor i lägenheten, städat undan och fixat med gardiner (!), det känns så skönt att vi snart är färdiga. Nu ska vi bara inreda lillans rum, hitta ett skötbord och hämta ut liggdelen till Urban Junglen, sen är saken biff!

4 kommentarer:

  1. Nu får du skvallra i bloggen istället. Jag har utmanat dig i min blogg.

    SvaraRadera
  2. Vad mysigt med tjejmiddag!

    Vilken fin inredning hon hade, håller med dig om att lampan var riktigt fin!

    SvaraRadera
  3. Ja, instämmer: Rusen rack, Rotta!!! Vad miiiiiiiiiisigt vi hade, tusen år sen jag var på tjejmiddag. Nu får vi hålla liv i detta och försöka ses lite mer regelbundet - snart är ju alla ni andra tre med i mammaklubben också :-)

    SvaraRadera
  4. Hej! Tack så jättemycket & detsamma får jag säga:) Ja det ska bli spännande att få två på en gång. De är beräknade tills den 26 april. Hur kångt gången är du? Är du ifrån Malmö? Tycker jag känner igen dig lite:) //Gabriella

    SvaraRadera