måndag 8 mars 2010

En säng för en prinsessa


I den här ljuvliga drömmen ska vår bebis sova sin första tid hos oss.
Igår när jag överraskades med Babyshower hade mamma ställt babysängen i vårt vardagsrum och det var bland det första jag såg när jag överraskades. Gud så glad jag blev!
Precis så som jag ville ha den. En vit dröm. Mamma hade fixat vitt spjälsängsskydd i engelsk brodyr och tillhörande sängkläder. Och så hade hon köpt sänghimmel och stativ så att den blev än mer prinsesslik.

Kan ni förstå att hon snart är här? Att hon ska ligga i sina rosa pyjamaser och sova i denna sängen brevid mig i vårt sovrum? Nu är det vår bebis tur att ha denna familjesäng som många bebisar sussat i.
Jag kan inte fatta det... Att jag ska bli mamma till en liten tjej. Hur, när, var hände detta?
Det var ju inte alls så längesedan jag dansade på baren på Koi i min Michael Jackson-kavaj.

Åh vad jag längtar!

6 kommentarer:

  1. Skönt att du inte har några andra komplikationer. Själv har jag varit sjukskriven ett bra tag nu p.ga olika orsaker såsom ryggont, foglossningsbesvär & att jag hade ett tungt jobb. Jobbade inom vården. Har haft lång tid på mig att förbereda=) Vad jobbar du med om man får vara nyfiken?;)

    SvaraRadera
  2. Åh roligt att jobba som flygvärdinna. Har faktiskt funderat på det;) Ja förstår att det är roligt med lite omväxling & kläder är ju alltid roligt att jobba med.

    SvaraRadera
  3. Gud vad kul med babyshower! Det hann vi aldrig ha.
    Och vilken ljuvligt söt säng, men förstår samtidigt att det känns overkligt (det gör det ibland fortfarande nu när jag har min son hos mig ;))
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Åååååh, så mysigt:)
    Å såå otroligt fin säng, helt underbar ju:)
    Du gör rätt i som läängtar för det e verkligen det bästa som kan hända en:)
    Ska bli så kul och se hur er lilla prinsessa kommer att se ut:D
    Jag tror hon kommer att vara en riktig sötlök:)

    Kram!

    SvaraRadera
  5. Hejhej! Jag är ibland inne och snokar på din sida (hittade hit via Alexandras sida - vi känner varandra från världens bästa FL-tråd ;)) och blev förälskad i den sängen redan när Vendela hade den. Måste bara fråga - vad är det för bäddmått? (Här skall snickras! =))
    Lycka till med allt!

    SvaraRadera
  6. Jättefin lite säng åt en liten fin prinsessa :)

    SvaraRadera