torsdag 20 september 2012

Jag skulle inte tacka nej till...


...någon av de här två kapporna från Zara.
Det är vad jag önskar mig just nu...

Ja, förutom en ring, ett bröllop, ett hus, en mindre bil, fred på jorden, mat åt alla,
en f.d polishund, ett par boots, att Keila alltid får vara frisk och hennes framtida syskon med,
att alla i min familj får vara friska, att mormor, morfar, Jane och Sophie hittat varandra i himmeln,
att helgen blir frisk, att jag får leva lycklig i alla mina dagar...

Då kan man ju tycka att en kappa inte är så farligt att önska sig?
Visst?



2 kommentarer:

  1. Jag önskar också att min familj får vara frisk, min älskade sambo ,våra hundar, mina föräldrar, men önskar också att min mormor ska tillfriskna, hon är 92 år och har ett starkt hjärta men en svår infektion pga urinvägsinfektion har bosatt sig i hennes kropp.
    Jag hoppas att våran älskade och nära och kära vän skulle bli fri från sin cancer, men jag vet att det inte blir så ,cancern kom tillbaka i fjol och nu finns inget mer att göra, cancern har spridit sig till ryggmärgen, han är 46 år gammal och är alltid positiv och glad och finns alltid där för andra...han har haft cancer 2 gånger, första gången, förstörde strålningen hans nerver till fötterna så han fick gå med kryckor, men han klagade aldrig, för 2 år sedan blev hans enda barn/son akut sjuk i leukemi 23 år gammal då, han var illa däran men mår bra nu för tillfället, och nu är det våran vän som har ca. 2 månader kvar att leva......det är inte rätt och det är inte rättvist.....Så jag önskar mig inte mycket, bara ett mirakel....

    SvaraRadera
  2. Hej Danni!

    Jag sprang på en länk till den här kvinnan --> http://peggybellsweden.com <-- på Twitter idag och mitt hjärta gråter. Hon har en blocketannons ute där hon vill byta sin lägenhet mot en husvagn för att ha råd att leva. Jag vet inte vad jag kan göra för att hjälpa henne. Jag har inga pengar att ge, men vill kunna göra NÅGOT. Har du något bra tips?

    SvaraRadera