måndag 12 september 2011

Inte så imponerad

Pomp de Lux och How to Kiss a Frog levererar INTE denna säsong. Fy vad tråkiga kläder!
Tråkiga färger och material som ger ett kasst intryck redan på galgen. Höll i en HtKaF-klänning igår och den behövde liksom strykas redan innan man tar hem den från butiken.
Och vad är det med grått? Båda de här barnkollektionerna har massor av grått och det är en färg jag inte tål på små barn. Det blir så tafatt och trist på bleka ungar.

Nä, lite mer varma färger och lite mindre ballongbyxor tack.
Men det är ju klart, smaugen är som baugen som vi säger här i Skåune...

Höll i några Malou Barré-tunikor igår kväll och jag kommer sannerligen sakna detta kvalitetsmärke med ursöta barnkläder. Keila blev med pälsväst och vacker ponchokappa. Där snackar vi söta barnkläder.




To die for, right?

7 kommentarer:

  1. Nej jag var på PompDeLux party och jag brukar älska deras kläder men i år blev det inte något stort köp därifrån. Lite besviken faktiskt!

    SvaraRadera
  2. Jag gillar nog grått ändå, tyckerde tär jättemysigt påsmå joggingdresser och dagiskläder som ändå ska slitas ut. Men ja, de tär väl ingen färg som framhäver, inte på mig iallafall ;-)

    SvaraRadera
  3. Yes, to die for, definitivt! ;)

    SvaraRadera
  4. Måste bara skriva en sak. Hittade hit via Lady Dahmers blogg och jag tycker att din dotter har fina kläder och du verkar vara en bra mamma, jag tycker likadant om Lady Dahmer dock och jag har börjat kombinera era båda stilar på mitt barn, tror det är en sund blandning, tycker det är kul att läsa din blogg och dina tips på fina kläder, jag tror starkt på att ett barn kan vara tufft men sött på samma gång så jag är glad att du bloggar och för alla tips! /B

    SvaraRadera
  5. Sjukt fin väst i like jag hittade en How To kiss à frog top som var super söt, men annars har jag faktiskt inte heller sett så mycket mer i somras fanns mycket fint!!

    Kram kram

    SvaraRadera
  6. ...Hoppas det inte är äkta päls. I annat fall så borde du läsa på lite om pälsindustrin.

    SvaraRadera