söndag 18 september 2011

Förkylningen från helvetet...

Idag åker vi äntligen på semester till underbara Marbella och Benalmadena (där min kusins bröllop hålls).
Det ska bli så underbart att få sitta i värmen om kvällarna och dricka drinkar och äta god mat. Det är det bästa jag vet. Och det ska bli så roligt att åka iväg hela familjen.
Mina föräldrar, alla barn och respektive och småskruttarna och så mormor, hövdingen.
Rasmus, Sophie och lille Julian ska också följa med tack vare en underbar människa som finns i vår familj. Tack Esther, du är helt underbar.

Keilas farföräldrar har precis hämtat henne så att jag kan packa i lugn och ro. Hela morgonen har jag packat och Keila har packat upp, provat klänningar, provat skor, dragit ur alla blöjor, kladdat ner sig med solkräm och ätit upp alla russin som jag packat ner för flygresan. Det tar alltså tre gånger så mycket mer tid att ha henne runt omkring sig en sådan här dag.

Jag har till råga på allt gått och blivit sjuk, förkylningen från helvetet. Men det skiter jag i. Jag vägrar vara dålig idag när vi ska åka. Vi har laddat med Panodil och nässpray.
Och så fick jag några japanska piller av Yoko, men de får jag inte ta om jag ska köra bil och så varnade hon att jag kommer bli väldigt trött av dem. De ser lite speciella ut alltså...


Vågar jag?

5 kommentarer:

  1. Men fy usch! Hoppas verkligen du blir frisk på ett kick! Jag tycker faktiskt att ibland när man bestämt sig för att inte bli sjuk, brukar det kunna gå över fort! Hoppas hoppas! Och ha en underbar semester!!

    SvaraRadera
  2. Hoppas du får en underbar resa !
    Kramkram

    SvaraRadera
  3. Ha en härlig semester!

    SvaraRadera
  4. Men usch, stackare! Det är ju så otroligt jobbigt att flyga när man är täppt i näsan också! Hoppas verkligen att det går över!

    SvaraRadera