onsdag 14 november 2012

En ledig halvdag

Jag checkade ut vid lunchtid igår och åkte direkt hem för att hämta Keila på dagis och sedan blev vi och Hanna med barn inbjudna till vår snälla granne Pernilla på fika. 
Ellen och Keila var vilda som sjöhästar och de minsta knorrade ikapp, men båda tyckte om att sitta hos mig eftersom att jag, vad vi kom fram till, har ett annat gung.

Åh Astrid och jag. Hur söt får man bli egentligen?
Keila är inte lika imponerad av Astrid, hon vill ha mamma för sig själva...

Småtjejerna, som inte är så små längre, underhåller Hugo i gymmet. Han skrattade så att han kiknade.
Så himla gull-gulligt!

I natt ringde klockan halv fyra och hade inte Henrik puffat på mig, hade det ringt en arg trafikvakt en timme senare och undrar var fan jag höll hus.
Jag måste tillägga att under mina fem år i SAS har jag aldrig kommit försent.
Men de senaste nätterna har jag haft svårt att sova...

Medan ni inte visste var ni hade röven har jag varit i Oslo och tillbaka och sitter nu med underbara kollegor på Joe & the Juice på Kastrup med passagerares medlidsamma blickar riktade åt vårt håll.
Basen undviker vi idag eftersom att de danska tidningarna står och trycker utanför.

Normal day at work var det ja...

3 kommentarer:

  1. Snygg klänning, varifrån?��

    Jeanette

    SvaraRadera
  2. Sååååå snygg den klänningen är på dej!!!!!! Man blir nästan irriterad!! hahahaha... Jag skulle aldrig vara snygg i en sån, whyyyyy?? Så orättvist ;)

    SvaraRadera
  3. NEEEEEEEEEEEEEEJ va sjukt Danni! Jag gick in på Pernillas blogg via dig... Åh märker, fan, henne känner jag igen... Åh de sjukaste slår mig!, jag och Pernilla låg på BB tillsammans här i Kristianstad å åt lunch tillsammans. Hahah! Shit, världen är allt bra liten! Å så stor Astrid har blivit! Underbart söt!

    SvaraRadera