tisdag 27 november 2012

Denna missunnsamhet

Here it goes again.

Hur många här inne tror att det jag skriver här inte är sant? Att jag levererar en rosa jävla bubbla med hitta-på-skit så att bloggen ska bli sådär extra fluffig och skön? Räck upp en hand!

Passa på nu! Någon?

VARENDA JÄVLA ORD I DEN HÄR JÄVLA BLOGGEN ÄR 100% SANNING!!!

Så sann att det ibland gör ont att läsa det jag själv skrivit.
Och om någon tror något annat så kan ni väl stoppa upp i tomten i röven eller nåt! Och sen kan ni dra ut honom igen och lukta på honom för det är så avundsjuka luktar. Röv!

Det kan till och med vara så att ni är så avundsjuka på mitt alldeles halvperfekta liv att ni måste tro att det är en fasad kanske?

Tyck vad fan du vill om mig men LJUG inte om mig och snacka inte skit.
Jag är en så jävla cool och snäll människa och jag tycker det är så himla trist att någon lyckats snacka ner mig så pass att man ser mig som någon helt annan.

Nu är jag färdig.
Done and done.

Mitt perfekta barn med sitt perfekta leende tvättar perfekta tomater innan vår perfekt lagade fiskgratäng.
Oh, oh ser ni vår perfekt tvättade vittvätt i bakgrunden?

Då är såhär vi lever i en "perfekt fasad".

Inte för att jag känner att jag behöver försvara mig för sådana här påhopp 
men jag tycker det är rätt kul att chocka er med lite vassa ord.

Cheers!

22 kommentarer:

  1. Jag vill inte räcka upp handen. Har inte ens haft tanken att det du skriver inte är sanning. Jag har inte heller tänkt tanken att du lever ett perfekt liv. Du är från din familj en del på grund av jobb och det tror jag inte många mammor tycker är perfekt. Det är bra för barnen och vara med pappa och det går inte nöd på barnen men det känns i ens mammahjärta. Du har en fantastisk dotter och ett vackert hem och jag tycker du ska fortsätta att skriva som du gjort. De som hoppar på dig och pratar skit är svartsjuka och det är väl så oattraktivt och vara svartsjuk.

    SvaraRadera
  2. Go Danni! Folk är för bittra för sitt eget bästa nuförtiden!

    SvaraRadera
  3. Way to girl!! Låt dem inte sänka dig. Du är du och du är bäst. SÅ DET SÅ!!

    SvaraRadera
  4. Du är stört skön...Fortsätt bara vara lika ärligt härlig så kommer karma fixa resten för alla avundsjuka idioter... Keep on going för det du gör gör du perfekt och låt ingen (verkligen ingen) säga något annat.
    Massa kramar /A

    SvaraRadera
  5. Bästa Danni! Vänligen fortsätt med din underhållande blogg. Personligen känner jag mig helt övertygad om att dina funderingar, din glädje över man, dotter och jobb, ja hela din livssituation är helt sant beskriven. Blir glad och inspirerad av att ta del av en ung persons lycka över sitt liv. Strunta i "jantekramarna" och keep swinging!/Lisa

    SvaraRadera
  6. Hurra för dig Daniella, tänk om vi mäniskor kunde vara som du är, du är kärleksfull, omtänksam o godhjärtad o vill alla väl, de som är avundsjuka saknar något i sitt eget liv o måste därför ge sig på andra o tyvärr kommer det alltid att finnas sådana personer. Det är tyvärr något som man måste lära sig att leva med det gäller bara att lära sig att ignorera dessa. Det blir så att dem kommer så småningom att bli väldigt ensamma.Ta vara på de postiva och ignorera de negativa personerna, låt dem inte påverka dig då har dem "vunnit"
    kramar till dig och söta lilla Keila

    SvaraRadera
  7. Har du fått nån kommentar på bloggen eller privat? Vad hemskt tråkigt och jag känner igen det där, lever ett halvperfekt liv och folk tror det ör fasad, skitirriterande!

    SvaraRadera
  8. Fan vad tradigt Danni! Idioter finns det gott om!
    Stor kram till dig// Stina (stinolino)

    SvaraRadera
  9. Bry dig inte där finns så många människor som är avundsjuka på allt och alla...
    Jag har bestämt mig att inte vara och bry mig om människor som tar energi ifrån mig...
    Jag har en bara en syster och hon är och har alltid varit avundsjuk på mig, mina barn och min familj!!!!
    Jag har alltid gått min egen väg, stått för mina åsikter och kan säga att har jag några ovänner så fyller det inte ens ena handen...
    Stå på dig du är en tjej/mamma/sambo med ett gott hjärta!

    SvaraRadera
  10. Om jag nu tolkar ditt senaste inlägg rätt(?) så visst finns det människor som är små och missunnar andra det mesta...
    Inte nog med det många har en väl utvecklad förmåga att hitta saker att reta upp sig på.... Strunta i de små "människorna" de kommer alltid att finnas och ingen mer än de själva kan förändra sig....

    Njut av dagen och din lilla dotter ....

    SvaraRadera
  11. Men vad är det som händer? Vad är det folk säger om dig? Av din blogg att döma har du väl långt ifrån ett perfekt liv med tanke på alla tråkigheter som drabbat er familj. Jag hoppas verkligen inte att du låter människor trampa på dig, var stark och tuff och gör dig av med människor i din närhet som bara suger energi!

    SvaraRadera
  12. Din blogg är grym Danni! DU är grym! Du har en fin familj, en underbar dotter å ett fantastiskt stort hjärta! Låt ingen trampa på de!!

    SvaraRadera
  13. Lägg Inte energi på människor som inte ger dig någon energi. Kommer alltid finnas människor som stör sig på en men så länge du har människor runt omkring dig som du mår bra av så skit i resten. Kram till dug och din perfekta familj ;-)

    SvaraRadera
  14. Finns allt för många på denna jord som inte har så mycket till liv & vill göra skit för andra..Det är så mycket avundsjuka.
    Tycker din blogg är jätte fin och fina bilder på er alla..Bra skrivit,,Klart man ska vara ärlig och direkt från livet när man skriver en blogg,,finns inget vits att sitta och hitta på en blogg och få det perfekt.Så klart det är avundsjuka från många...Jag gillar dig för den du är och synd att vi träffas allt för sällan...Hade inte tacka nä till ert fina hem som man har sätt på bilderna :) Ha en fin kväll söta..kram kram

    SvaraRadera
  15. Jag fattar ingenting,du visar ju inte upp ett perfekt liv i en rosa bubbla! Du visar ett realistiskt liv med både glädje och sorg. Jag gillar det. Bli för Guds skull ingen House of Philia.....

    SvaraRadera
  16. Tycker inte heller ditt liv verkar vara så perfekt. Du skriver ju om allt. Glädje, sorg och jobbiga saker likaväl som lyckliga stunder. Antar att det är folk som skriver i bloggen med kommentarer du inte publicerar. Blev lite förvånad över inlägget då jag inte sett några kommentarer som antyder att du skulle ljuga i bloggen :o

    SvaraRadera
  17. Stå på dig.Massor av kramar till er för en underbar blogg.
    Hälsningar från ett mellanbarn

    SvaraRadera
  18. Herregud man blir ju alldeles matt hur "folk" orkar hålla på!! Så trist med det där missunnsamma negatica!! Åh så leds man blir! Härligt att du "fick ur" dig lite iaf! ;) Sen är det bara att " skaka av dig det" För du är underbar Danni!! <3

    SvaraRadera
  19. Svårt att inte ta åt sig men försök, ge dom inte det nöjet, det är små bittra, avundsjuka, patetiska människor. Har sagt det innan men tål att sägas igen, fortsätt vara som du är Danni, härlig, rolig och med ett stort, varmt hjärta. Ingen är perfekt, gudskelov, hade varit piss.... tråkigt.
    Så pussa goa ungen, hälsa Henrik så mycket o en gooo kram till er.
    Var rädda om er.
    Essie

    SvaraRadera
  20. Har läst din blogg ett tag (kom in på den via Hannas blogg) och de måste va sjukt avundsjuka människor som beter sig på detta sätt. Tycker du skriver helt underbart, vad som verkar va ärligt och ger en fin bild av er familj. Jag läser av en enda anledning, för att du verkar va en underbar person med stort hjärta som vågar visa vem du är och stå för dina åsikter :) å allt detta av att aldrig ha träffat dig.

    Fortsätt som du gör :)

    SvaraRadera
  21. Jag tänker såhär.. Mitt liv är allt emot lätt, men jag skulle aldrig ens tänka tanken att skriva något syrligt om det i en annan persons blogg?? Det är ju som att håna att någon annan får må bra? äh jag vet inte, så onaturligt det får bli!! Om jag känner att jag inte pallar att läsa om någon som är superlycklig, så hoppar jag bara över just det "perfekta" inlägget just i den stunden bara, it's as simple as that tycker jag!! Det är ju helt galet härligt att du har ett så bra liv ju!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera