onsdag 1 december 2010

Jul, jul strålande jul...

Alla är inte lika förtjusta i julen...
Keila älskar visserligen alla ljus, julstämningen som råder här hemma mellan mamma och pappa och stjärnorna i  fönstret.
Men när mamma ville fota i tomteluva blev det tvärstopp. Hon hatade den. Kanske kliade den?
Bibbi har fått ärva den och hon gillar den helt ok. Bibbi förresten...Var är hon?
Kanske dags för henne att komma hem lite?



Idag har vi varit på Ikea med Matilda och Vegas & Nina och Zack. Vi käkade billig lunch, snackade bort ett par timmar och handlade massor av ljus och lite annat juligt.
Efter Ikea åkte Keila och jag till Yoko och Erich där jag drack grönt te och Keila busade med farmor och farfar. Vid sex hämtade vi upp pappa på jobb och åkte till Steakhouse där vi åt tvårätters minsann. Nam...nam...
Nu är vi hemma med en övertrött och överpigg bebis som inte alls vill nanna kudden så att mamma och pappa kan öppna en flaska vin.
What to do?

4 kommentarer:

  1. men lilla hjärtat.. dumma mamma..hihi!! vi kan försöka ta lite julkort imorg.. ja måste göra julkort också nu ju.. o så seg jag är!!! SES imorg!:) KRAMAR

    SvaraRadera
  2. Naw, sötisen! Hon liknar Elliot jättemycket när han är ledsen, haha :)

    Och vin. Mmm så sugen jag blev... det var år och dar sen sist... men näe, i Hong Kong ska jag banne mig skaffa barnvakt nån kväll och sätta oss på nån fabolous bar inne i stan. ;)

    SvaraRadera
  3. haha sötisen!
    fy fan va jag hatar det här vädret, typ tredje dagen i rad vi går runt i pyjamas, inte bra!
    jag har lovat bort mig till mannen imorrn kväll, så blir ingen fisk och vin hos janni för mig :( men vi måste planera in en ny dag och en ny maffiadejt i veckan som kommer, öppna förskolan kanske!?
    kram på er i snöskiten!

    SvaraRadera
  4. Nämmen lilla sötnosen då :-) Vilken söt liten nisse ni har där hemma!

    SvaraRadera