torsdag 3 juni 2010

Välkommen sommar

Nu känns det äntligen som att sommaren kommit. Känns dock lite snopet att vi aldrig fick någon vår men man ska väl inte klaga?
Igår var Keila och jag på BVC för vägning och mätning.
Lilla snäckan väger nu 4350 g, nästan ett kilo plus sedan födseln och så är hon 53 cm lång nu och har därmed tagit ett skutt på fem centimeter. Herregud så stor hon är! Jag minns knappt hur liten hon varit. Jag vill att hon ska vara liten lääänge, läääänge...
BVC-sköterskan höll en röd boll i luften som snäckan skulle följa med ögonen och när hon gjorde det grät jag som ett litet barn. Löjligt kanske men den stoltheten jag kände då var obeskrivlig. Haha! Tänk den dagen hon säger mamma, tar sina första steg eller tar studenten....

Senare åkte vi hem till Matilda, där hennes snygga syrra var, och fikade med dem. Meningen var att vi skulle fixa med ogräs i deras trädgård men vi blev för snackiga och vips så hade tre timmar gått och jag var tvungen att åka på Adrians student.

Det var Keilas första fest och hon var faktiskt ganska orolig. Hon vill ligga vid bröstet hela kvällen och jag kände sådär inför att sitta med tutten framme inför Danne Stråhed. Vi tackade ganska tidigt för oss och åkte hem där Keila fick bada, ny "jamis" och amning innan hon somnade för natten och sov gott i sex timmar. Jäkla A-barn!

Nu ska vi rulla ut vagnen i solen och träffa upp Lisa och skrattfisen Matteo.
Glad sommar på er!

De senaste ankstjärtsbyxorna är från Lindex och en present från Keilas mormor.

Nackträning

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar