måndag 21 juni 2010

Best friend in town

För några år sedan flyttade Leila till Malmö från Milano, där vi tidigare bott ihop, för att designa ovanvåningen på Koi åt min pojkvän. Jag hade henne här i nästan ett helt år och vi hann med mycket skoj innan hon for tillbaka till Milano. Och ovanvåningen på Koi blev väl snygg?
Jag kan tillägga att jag vid invigningen var väldigt trött på allt vad beiga färger heter, glas till bardiskar, toalettinredning och trämaterial. Men jag är så glad nu att vi fick den tiden tillsammans.
Under de här dagarna som Leila och hennes lilla baby Elissa varit här har det inte känts som en enda dag har passerat sen hon bodde här. Den enda skillnaden är att vi drar runt på varsin barnvagn och att vi inte kan "stänga Etagé" längre. Annars är allt som vanligt. Och det är ju precis så det ska vara med en bästa vän, inte sant?

Leila visar stolt upp sin lilla tjej för Elle och Fredrik på Koi.

Jag håller Elissa nere på Kois kontor efter en amningsstund.

Keila och jag på uteserveringen efter lite sushi.

Flickorna fick varsin rosett av min mamma att ha på Vickan och Dannes bröllop...
Keila har växt igenom sitt hår så det var lite klurigt att få den att sitta...

Det var lite lättare att fästa rosetten på Elissa... ;-)

2 kommentarer:

  1. Söta prinsessor så kul att ha en nära vän som får barn nästan samtidigt :) du som har lite inside information... när börjar Iisas rea? efter midsommar? ha en mysig dag i solen! kram på dig och Keila

    SvaraRadera
  2. Leia kan lätt ha rosett ;) Borde skaffa en.
    Bästa vänner är verkligen sånna som du beskriver - man behöver inte träffas hela tiden, prata hela tiden men när man väl ses så ska det vara "som vanligt" och man ska ha roligt oavsett. Jag har en sån, vi träffas sällan, men när vi väl ses är och känns det som det gjorde när vi va 13. Allt är lika roligt osv. Sen att vi är olika och är i olika delar av livet... det spelar ingen roll :)

    SvaraRadera