fredag 22 februari 2013

Working nine-to-five...

Det är lite annorlunda nu när jag inte flyger längre. Vi kan välja att flyga till den tolfte graviditetsveckan eller att "stå av" direkt vi vet om att vi är gravida. Jag valde det senare alternativet med både Keila och lillasyster. Dels för att jag inte känt mig säker på att flyga så mycket som jag gör med ett litet frö i magen och dels för att jag inte mått så bra, definitivt inte denna gången. Det har känts tryggare att gå ner på jorden och ta det lugnare helt enkelt.

Just nu jobbar jag på basen tillsammans med några andra gravida kollegor och vi kan väl säga såhär att företaget inte direkt står och faller på oss. Men vi har lite uppgifter som är tilldelade oss såsom lite administrativa uppgifter, skriver in rapporter i systemet och så åker vi till kinesiska ambassaden här i Köpenhamn och lämnar och hämtar pass som fått nya visum.
Det är helt okej och tempot är väldigt lugnt. Just nu är vi ett härligt gäng tjejer, majoriteten svenskor faktiskt, som diskuterar allt ifrån vad bebisen behöver, såriga amningsbröstvårtor till hur ont en förlossning gör.
Ja, ni vet...! Vi har massor att prata om!
Vi ska ha ungefär samtidigt, massor av sommarbebisar på SAS i år!

Här sitter vi och värper hela dagarna. 
Lampan som är fasttejpad i bakgrunden är för passfoto så att ljuset ska falla rätt.
Bra va?

Nu är klockan 15 och vi ska köra bilen hem över bron.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar