torsdag 11 februari 2010

En torsdag

Idag har jag tagit det väldigt lugnt. Igår hade jag extremt mycket sammandragningar, och det tror jag bara beror på att jag sa till BM-Anki att de avtagit när jag var hos henne i tisdags!
Jag hade ganska ont och kände enormt tryck neråt. Mitt magbälte hjälpte inte speciellt mycket iheller. Natten har varit tuff för jag åt kebab igår med stark sås och krängde fefferoni. Jag tror bestämt att en viss flicka i magen tyckte det var lite magstarkt av mig... Sorry!

Idag vid tolv tog Bibbi och jag bussen till Trelleborg och hann precis i tid till att väcka Mosters Socka Sinder från eftermiddagsluren. Hon blev väldigt glad när hon såg Bibbi!
Vi tog en runda i det kalla vädert och gick bort till mammas salong där jag fick nya slingor för det behövdes! Jag är väldigt ljus nu men så är det ju snart vår....hoppas jag.
Nu ikväll lagade vi Hasta Pasta lagom till Henrik dök upp efter jobb. Strax ska vi köra hem och slänga oss i vår soffa.


En klänning som jag inte kunde motstå till vår lilla tjej i magen.
Nu börjar namnen ta form. Vad ska du heta?
Än så länge är vi bara överens om ett namn...
Och det satt långt inne för en av oss.

1 kommentar:

  1. Hello!
    Hasta pasta, det väcker minnen kan jag lova. Man blir lätt nostalgisk, he, he. Ja, du har ju rätt i det att det blir vår men dom sa inte vilket år, he. he. Nej, vi får verkligen hoppas att våren kommer snart.Så söt klänningen var med ugglorna på. Ni får ha det så gott så länge o var rädd om er. Hälsa Henrik o Frallan så gott.
    Stor go kram
    Essie

    SvaraRadera