tisdag 19 april 2011

Tisdag

Åh vad tråkigt att jag glömt min kamera hos mamma och pappa.
Så mycket mys jag hade kunnat fota idag... 
Och så mycket helgmys jag hade kunnat visa er också. Men så är livet ibland. Jag får väl ladda upp en såkallad "bildbomb" när kameran hittat hem till Gamla Väster igen.

Anyways, vi har varit på Bvc med en snuvig Keila. Vi skulle äntligen träffa Luisa och Anton men jag vågade inte med Keilas förkylning. Så det blev lunch och lek hos Anna. Bebissnack, kaffeskumsteori och "köööbe-jordgubbar". Vi avslutade med lekplatshäng innan Keikei och jag for hem till våra "bebisar".
Jag, Keila och Bibbi hängde på vår gård hela eftermiddagen och solade näsan. Vilket väder vi haft här i Malmö idag. Helt fantastiskt!

Efter jobb kom Alex, Johan och Henrik och vi knäckte en flaska rosé innan vi gick till Lemongrass för god mat. Keila somnade i vagnen på väg dit, ok Henrik fick gå några extra varv innan hon slöt ögonen, och sen lyfte jag över henne i sängen nu när vi kom hem. Hon sover som en sten.

Nu ska jag borsta tanden, läsa i min bok och sova sju kvart i timmen...
Adieu!


(Bild snodd av Janni)
Emilia och Keila kladdar på fönsterna....
Sötnosar.

Keila på vår egen gård. Gåvagn, Bibbi, majskrokar och japanskt barnmusik så är sake biff!

2 kommentarer:

  1. Tack för idag!! Så duktig lilla Keila är på att gå!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Keila är såå jäkla söt!! Tänker alltid att "hm, så där kanske Elliots barn ser ut i framtiden!" hihi. Coolt att hon är så ljushårig!

    SvaraRadera