lördag 14 september 2013

Systrar

Kärleken och vänskapen mellan två systrar är något speciellt. Jag hade inte klarat mig utan mina systrar.

Etienne har bara funnits i Keilas liv ett par dagar och banden de emellan är redan så starka.
Stoltheten i Keilas ögon, leendet i hennes ansikte när vi väcker henne på morgonen med lillasyster på armen. Etiennes små ögon som redan följer Keilas rörelser.
Jag blir tårögd bara jag tänker på det.
Det är vi, jag och Henrik, som har gett dem varandra och aldrig förr har något känts så rätt och fint. Etienne har verkligen gjort oss till en hel familj. Det känns som att hon fattats oss och ändå håller vi bara på att lära känna henne alla tre.
Jag trodde inte det var möjligt att känna mer kärlek än den jag redan kände. Jag är så glad att vi är här nu. På andra sidan, med två fantastiska barn och i ett hus fullt av kärlek och värme.

There is no better friend than a sister.
And there is no better sister than you.


Author unknown.

5 kommentarer:

  1. Jag var orolig för det när jag väntade andra barnet om man kunde älska lika mycket. Nu när man ser sina döttrar tillsammans blir man rörd. Den kärlek de känner för varandra och att man vet att de inte är ensamma. Jag är evigt tacksam att jag kunnat få barn och dessutom två.

    SvaraRadera
  2. Underbar bild! Så mycket kärlek! Jag tycker det är så mysigt redan nu när Elsa pussar på magen och pratar med bebisen där inne. Vår bebis kommer ju inte förrän i februari/mars så det är såååååå länge för Elsa att vänta tills hon blir storasyster....!

    SvaraRadera
  3. Mitt hjärta blir så varmt!

    SvaraRadera
  4. Vad fina dom är! Grattis igen, blir glad av att se bilden! :-)

    SvaraRadera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera