torsdag 5 april 2012

Snart ett år sedan...

Snart blir Keila två (!) år. 30 april.
För snart ett år sedan planerade vi Keilas allra första kalas. Och det blev precis som vi ville ha det. Sol och sommarvärme, goda tårtor, alla vår härliga vänner och våra fina familjer och massor av fina presenter som Keila blev så glad över. I år blir det inte lika storslaget, vi tänkte satsa på den närmsta familjen först och ett barnkalas i början av maj.  

Vi väckte henne på morgonen med skönsång och pannkakstårta, med ett litet ljus i, som hon fick äta precis hur hon ville i bara blöjan. Natten innan byggde Henrik och jag ihop hennes lilla hus som stod och väntade i vardagsrummet och hon började leka direkt. Verkligen ett superköp om man har plats i det. Keila och alla hennes vänner leker massor där inne fortfarande.
Annars använder Keila det till skithus också, hon går in dit och stänger dörren när hon ska skita.
Ändå avskilt ju...


(Maria, söt volangbody från h&m och cykeln, for you my friend ;-)

På lilla cykeln, från Harald Nyborg, som hon använde hela sommaren, 
fram och tillbaka till parken, till affären nere på hörnet...and so on.

Skithuset.
Från Toys'R Us

Och massor av annat fint från hennes vänner.

(Någon undrade om Bibshit. Hon bor växelvis hos mina svärföräldrar och ibland när vi inte jobbar eller är borta hela dagar kommer hon hem. Bibbi kan tyvärr inte vara ensam hemma och då blir det svårt eftersom att vi jobbar och går på dagis allihop. Som tur är älskar Yoko och Erich vårt lilla skrälle och tar så fint hand om henne.)

Tårtor från Mimmas i Vellinge och hemmagjorda chokladcupcakes.

Nu längtar jag till tvåårskalaset!
 


2 kommentarer:

  1. Du är ju för härlig 😃😃😃😃

    Ok då fattar jag cykeln !! Bra tips. Och huset , får nog inte plats med något sånt här men ett sånt där rosa tält blir det nog.

    Gud så söt klänning på Keila 💗💗💗

    Längtar också till kalaset nu...... Hon fyller ju 19/4 här så det lär väl inte bli så fint väder som ni hade. Hade man ju önskat för då hade man som ni kunnat ha det ute och alla på en gång.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Sofia Lundqvist5 april 2012 kl. 10:38

    God Morgon familjen "Danni"!!
    Ville bara tacka för en fin blogg och önska en GLAD PÅSK!!!

    Kram

    SvaraRadera