fredag 7 maj 2010

I skrivartagen

Jag håller på att skriva ner min förlossningsberättelse. Det verkar som om många är nyfikna på hur det gick till när vår älskade lilla Keila kom till jorden.

Min underbara barnmorska som förlöste mig har varit så gullig och printat ut min journal från förlossningen och skickat den hem till mig så jag behöver inte gissa klockaslag och hitta på min värden. Jag kan bara skriva rakt av... Men eftersom att jag vill att berättelsen ska varvas med mina känslor och min upplevelse så tar det lite längre tid, men den kommer snart.
Promise!

Under tiden kan ni ju läsa min pojkväns syn på vår förslossning i hans inlägg "Utdrivning" på hans blogg Bastardbaby.
Där kommer han bland annat blogga om vår lilla flicka och allt som händer i huvudet på en nybliven pappa.


1 kommentar:

  1. hahaha ja du, en förlossning kan man som förstföderska aldrig veta vad som väntar, eller förbereda sig eftersom man har absolutly no clue! ;)
    Därför e d jävligt kul att få göra om det, denna ggn vet man ju vad som kommer att hända, man vet hur ont det gör och man har erfarenheten! Det är så kul att höra kvinnors förlossningsberättelser, för det är nått kvinnor kan prata med varandra om i evigheter tror jag! Jag ser sååå mkt fram emot att föda ett barn igen, att få göra om allt och göra det mer "medvetet"! Ser fram emot att läsa din förlossningsberättelse. Jag ska själv försöka skriva ner Det jag kommer ihåg från Leons födelse, men det var ju ändå 3 år sen=) men jag har hela förlossningsjournalen sparad;)

    SvaraRadera