måndag 17 maj 2010

Beach 2010?

Jag har väl insett att Beach 2010 är körd för min del. Jag bryr mig inte speciellt mycket iheller. Jag ligger fortfarande på 7 kilo plus, (har gått ner 8 sen Keila föddes så jag ska inte klaga). Men jag är inte i bikini-form...än. Mycket kan visserligen hända på ett par veckor men som det ser ut nu blir det ingen Beach 2010 för någon av oss. Åtminstone inte här i Skåne. Brrrr...höstväder!

I morse studsade jag upp med ett ryck och insåg att jag försovit oss. Jag räknade kallt med att Keila skulle väcka mig i god tid för att hinna fiffa mig innan BVC. Men tror ni inte hon väljer att sova länge en dag som idag? Kvart över åtta for vi upp och hade avtalad tid klockan 9.00. Fast vi hann, minus fyra minuter och Anneli på Capio förlät oss och berömde oss för Keilas viktuppgång sen förra veckan, 200 gram så hon väger nu 3650! (Bebisar ska vid denna tid gå upp cirka 140 gram/vecka).
Såklart blev jag stolt över att min fina bebis lägger på sig så bra med bröstmjölken. Duktig flicka!

När vi kom hem ammade vi länge sen tog vi en sovstund i sängen och mös till det riktigt. Jag var så trött så vi sov båda två i tre timmar.
Nu ligger lillan i gymmet och "pratar" med Brio-fåglarna.
Om en stund kommer min väninna Matilda hit så jag borde verkligen ta en dans med dammsugaren...


Snickesnackig i gymmet

6 kommentarer:

  1. Danni!
    Så underbart söt hon är, lilla Keila, helt otroligt. Skönt också att allting funkar och att hon går upp i vikt. Här har jag mäklarfrossa. Fyra stycken som skall reduceras till 1, spännande. Hälsa så gott till Henrik o pussa Keila från mig. Vi syns o hörs.
    Stor go kram
    Essie

    SvaraRadera
  2. Hon är helt underbart fin er lilla prinsessa.

    SvaraRadera
  3. Danni, Din dotter är bedårande söt, och efter att ha läst din blogg några dagar innan hon kom till världen blev tom jag sugen på att skaffa en liten mini Linn.
    Hoppas du mår fint, du verkar trivas i din nya roll. Kram Linn

    SvaraRadera
  4. fina fina keila!
    älskar er <3

    SvaraRadera
  5. Hej hej!
    Tack snälla du! :)
    Tyvärr gör jag inte designer till blogspot. Har bara lärt mig blogg.se. Tyvärr...Hade gärna gjort din blogg! Du får ändra till blogg.se...;) Om du gör det så hör av dig! :)

    Så fin din dotter är! Längtar tills man själv har en liten...:)

    Kram

    SvaraRadera
  6. oh så skönt att hon också går upp fint!! Sover hon också bra om nätterna?
    Vi får ju bestämma en dag sen så vi kan ses och fika?
    kramar från oss

    SvaraRadera