torsdag 24 mars 2011

Torsdagshäng

Idag hämtade vi upp farmor Yoko och åkte till Ikea där vi handlade lite smågrejor. Vi åt lunch i restaurangen och när vi gick ut köpte vi en glass. Keila skulle tvunget ha min glass. Och hon skulle hålla själv. Hon gav sig inte! Hysterisk när jag höll i den och glad och fnissig (!) när hon själv fick hålla.
What to do?

Det lär bli en kladdig sommar om denna flicka får bestämma.


Efter Ikea åkte vi hem till Poonam där Natalie och Alexander fick leka med Keila.
Natalie lekte att Keila var hennes docka och hon körde henne i sin dockvagn, matade henne och bytte blöja. Keila hade så roligt, och vi mammor kunde sitta ner och snacka skit...

"Nu ska vi ut och gå lilla Keila".

"Gapa stort!"

"Det var mig en liten vagn det här. Det går ju inte att ligga raklång ens..."

Nu har vi precis kommit hem och Keilisen stupade i säng och jag streamar lite Greys.
Snart kommer Henrik hem och då kan jag äntligen lägga mig. Jag är så trött men vågar inte somna om han inte är hemma. Jag är så mörkrädd och rädd för monster och spöken, ja och inbrottstjuvar och mördare... Jag är livrädd rättare sagt. Jag kanske borde söka hjälp för det?
Är det fler som är så rädda som jag?

1 kommentar:

  1. Vilken himla fin dockvagn! :)

    Jag är också väldigt mörkrädd. När jag ska sova ensam är det tänd lampa som gäller. Brukar läsa eller titta på film tills jag stupar i säng. På det viset har jag något att koncentrera mig på hela tiden, istället för att ligga och lyssna efter ljud. Dessutom har det blivit lättare sen jag skaffade katt. Kan ju skylla alla konstiga ljud på henne nu ;)

    SvaraRadera