tisdag 29 mars 2011

666...

...inlägget.
Undrar ifall det händer något djävulskt idag?

Igår var en riktigt mysig dag. Solen sken och vi bara njöt! På kvällen blev det årets första grillning hos mina föräldrar. Alla var samlade, Rasmus och Sophie, Alex och hennes mystiske man ;-), Jag och min Henrik, Olivia och Cornelia och så alla tre små barnen. Vi åt så himla gott (jag grillade lax för jag är inte överförtjust i kött these days), drack italienskt och snackade och spelade spel hela kvällen. Jag älskar min familj. Vi är allla så himla mysiga även ifall mamma alltid (av misstag) hjälper andra laget med svaren, hrrm..hrrrm...!
Och så firade vi ett alldeles extra och speciellt framsteg som någon av oss tagit. Jag hade svårt att hålla tårarna tillbaka ska ni veta. Ett tecken på att det går i rätt riktning...

Jag tog massor av bilder igår men glömde såklart kameran hos mina föräldrar.
Nu ska vi strax åka till Titti och spendera hela dagen där för ikväll kommer de andra tjejerna och det blir tjejmiddag (=skvaller och fnissande). Det ska bli riktigt mysigt!

Keila "Gnällröv" Siebert och Vegas "Mr Hes" Veberg får sköta sig själv. Jag har packat ner "jamis" och "lelle" så Keilasan får vackert somna i min famn.

Hörs sen!

2 kommentarer:

  1. Hej Danni!
    Ja, det är mysigt när hela familjen är samlad o årets första grillning, mums. Hoppas att ni har haft en härlig dag. Pussa Keila från mig o hälsa Henrik så gott.
    Stor go kram
    Essie

    SvaraRadera