söndag 11 juli 2010

Sommar och sol

Denna helg! Vi har haft så fantastiskt mysigt hela lilla familjen och det har gått i ett med allt från fotboll och luncher på Lilla Torg till bad, bad, bad på stranden och i poolen!

Vi började fredagen med Afterwork (After Diapers för oss mammor), med Pontus, Lisa, Soheil och Erika på Operagrillen här i Malmö. Efter en kall öl gick vi och grillade hamburgare på Johansson/Johannsens mysiga balkong och åt jordgubbar och glass till efterrätt.
Lördagen spenderades på näset där vi åt lunch på Nama och badade i Ljunghusen, (efter lite svordomar på grund av köerna...).
Och söndagen har också spenderats i bikini i Vellinge i familjen Nilssons pool. Vi har haft så mysigt med gott snacks och frukt och bad i poolen. Oslagbart!

Lilla gumman vill amma ofta i denna värmen!

Titti passar bebisarna i skuggan.

Vegas svalkar i skuggan med bara blöjan.

Keila sover under parasollet.

Lunch och rosé på Nama.

Fotboll på Steakhouse.

Rasmus och världens sötaste svägerska på Koi.

Keila hälsar på min chef Soheil på L'ecole National.

Cornelia och Keila lunchar på Koi.

After work på Koi...

Keila provar Saahils solglasögon.

..................................

Underbara sommar


3 kommentarer:

  1. Så härliga bilder, tösen är ju för söt! Gillar speciellt bilden där du ammar... hehe, min Elliot verkar tvärtom tappa aptiten nu när det är så varmt... Typiskt, jag som tycker det är så skönt att amma, hah :)

    SvaraRadera
  2. Hello!
    Ja, det är underbart med sommar, håller med du. Härligt att ni har haft en så skön helg, det är det livet går ut på, att njuta av det. Bilderna är toppenfina, dom är så söta, så söta. Hälsa Henrik så gott o pussa Keila från mig. Vi syns snart, var rädda om er.
    Puss o kram
    Essie

    SvaraRadera
  3. oo så härliga bilder som alltid, Emilia vill också ammas oftare nu på dagarna! men det är bara bra!
    vi sa imorg här i dk! vad sägs om det? vid lunch tid? puss&kram på er

    SvaraRadera