torsdag 8 juli 2010

Den där nacken...

...behöver ju tränas. Keila har i och för sig haft en stadig nacke väldigt länge men den behöver ju ändå tränas och det gör man ju bäst liggande på mage.

Till en början funkar det hur bra som helst och det finns massor att titta på...

...en röd docka och en liten kanin...

"Hej, vad heter ni?"
Hur ofta ligger era bebisar och tränar nacken?

6 kommentarer:

  1. Åhhh vad duktig hon är! Elias hatade att ligga på mage, han ville bara sitta fast han inte kunde. Han blev så arg när jag la honom på magen, och fortfarande är det ingen favorit. Det går bara bra ibland och när han själv snurrar över.
    Så han låg alltså inte särskillt mycket på mage, ville inte ha en arg liten kille!
    Ja visst är det härligt att vi är mammor. Underbart! Följer också din blogg som du märker. Jättekul att läsa och se din underbart söta Keila. Kram

    SvaraRadera
  2. August ligger kanske en gång varannan dag. Det är säkert lite för sällan, vi glömmer bort det ibland. Jag tycker att han är stark i nacken ändå...den borde ju tränas när dom sitter och står också.
    Ses imorgon på föräldraträffen!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Hejhej! Jaa lite framsteg för badkrukan, ska bli kul att se hur det går hemma i badkaret imorrn!! Tycker måndag och köpenhamn låter som en klockren kombination! hörs i helgen om detaljerna :) ha en mysig helg med ert charmtroll! puss från oss

    SvaraRadera
  4. Var/varannan dag tror jag fast bara korta stunder då det inte alltid e poppis att ligga på mage=) Kram!

    SvaraRadera
  5. Leia är skitduktig med nacken oxå. Hon håller huvudet i flera minuter. Kan tom sitta korta stunder i en Bumbositter o i stol o så. Man får ju dock passa huvudet ;) När vi håller henne så håller hon själv iaf :)
    Hon mår mycket bättre nu och verkar va helt återställd. Men usch va rädd man blir.
    Kram

    SvaraRadera
  6. heej gumman!! sötnos så duktig hon är!! jag lägger Emilia någon gång om dagen, men hon tycker inte det är så roligt, så en stund då och då! :)
    Ska vi ses i kph på måndag?? kramar på er ha en fortsatt VARM dag!

    SvaraRadera