onsdag 9 maj 2012

Sophie

För två veckor sedan blev Sophie inlagd för sina smärtor i kroppen. Det hemvårdsteam som skulle behandla henne i hemmet kunde inte möta hennes smärtor och man tog beslutet att lägga in henne på Onkologen där ett fantastisk smärtteam skött behandlingen. Sophie och Rasmus gifte sig också då eftersom att de inte vågade vänta.

I torsdags berättade läkarna för min bror att man inte längre kan göra något för Sophie. Att de känner sig maktlösa inför den smärta hon har och lever med.
Man har upphört med livsuppehållande behandlingar såsom strålning och cellgifter. Man fokuserar nu enbart på att få henne så smärtfri som det bara går. Hon får ett sorts smärtstillande med narkosmedel som gör att hon sover väldigt mycket men i gengäld tar bort mycket av den svåra smärta hon haft den senaste tiden.
Sophie mamma och hennes nyblivne man, min lillebror, turas om och sover hos henne varannan natt. Sophie är aldrig ensam. Där är någon som älskar henne hela tiden.

Jag har ett väldigt stort behov av att träffa henne ofta och mycket även ifall hon för det mesta sover.
Jag håller hennes hand och kramar den försiktigt.
Hennes svarta ögonfransar går långt ner på kinderna. Dem kunde den förbannade sjukdomen inte ta ifrån henne.
Allt känns fruktansvärt hopplöst och tårarna tar aldrig slut. Det finns inget ljus på den mörka himmeln.

Det är så fruktansvärt orättvist. Så jävla in i helvetes orättvist.
Fina lilla Sophie. Hur kunde det bli såhär?

Jag förstår att det är många som undrar och jag ska göra mitt bästa för att uppdatera er lite.
Ni får fråga om det är något ni undrar över.


Två underbaringar i vår familj.
117 kommentarer:

 1. Kramar till Sophie och tack för att du berättar och delger till oss läsare. Kram.

  SvaraRadera
 2. Många kramar till er hela familjen. Vilket helvete ni går igenom. Hon är ju så ung och borde ha haft hela livet framför sig...
  Hoppas att hon får fortsätta vara så smärtfri som det bara går.

  SvaraRadera
 3. Tack för att du delger oss hur det är med Sophie. Önskar dock att du hade sluppit skriva det inlägget:( Tänker så på Sophie och på hennes lilla familj och er andra i familjen. Många tårar har runnit när jag läst hennes inlägg i hennes blogg, tycker det har gått alldelese för fort utför med hennes sjukdom:( Många varma kramar Elin A

  SvaraRadera
 4. Förbannade skitsjukdom!!!
  Tack söta Du för att du tar dig tid att berätta för oss.
  Fint med all kärlek som omger er <3
  Kram från en av Sophies och numera din bloggläsare.

  SvaraRadera
 5. oOmänskligt vad ni ska behöva gå igenom.
  Hoppas i alla fall att Sophie får vara smärtfri....NGT ska man väl mitt i all denna skitsjukdomens spår kunna göra = smärtfri i alla fall.
  Att ngn finns med henne är ju en trygghet- både för henne o för er anhöriga.

  Styrkekramar till er alla i denna svåra stund.

  SvaraRadera
 6. Alla ord känns så fjuttiga i sammanhanget men mina tankar är hos er. Hos Sophie och hennes nära. All kärlek till er.

  Trogen bloggläsare,
  Karin

  SvaraRadera
 7. Finner inga ord... Gråter när jag tänker på vad ni alla går igenom.

  Kram Maria F

  SvaraRadera
 8. åh tack för att du delger.. jag funderar oxå och undrar <3 tänker på henne och på er! usch.. styrkekram!! <3

  SvaraRadera
 9. Nej, nej, NEJ!! Fy vilken gräslig situation ni befinner er i hela familjen! Stackars lilla fina Sophie!! Jag tänker på deras fina Julian. Det kan inte vara lätt för honom. Han kan inte förstå allt som händer.
  Jag kikar in på Sophies blogg varje dag men ingen ny uppdatering. Nu förstår jag varför hon inte kan uppdatera sin blogg. Jag tänker jättemycket på er alla och önskar att ni skulle slippa uppleva detta hemska! Både Rasmus och Sophie verkar ha fina familjer som ställer upp. Det är viktigt! Du är en fantastisk syster/svägerska! Jag önskar att jag kunde göra något för att lindra er smärta! Kram, Eva

  SvaraRadera
 10. Åh nej nej nej...ditt inlägg gör mig så ledsen. Hur kunde allt gå så fort??? Hur kan livet vara så orättvist, slita en älskad fru och mamma ifrån sin man och son???!!! Jag blir så ledsen:,(
  Tack Danni, för att du uppdaterar, det är många som följer Sophies blogg, som undrar.
  Förstår att denna situation måste vara fruktansvärd för hela familjen. Skickar därför massor av styrka till er alla!!!
  Tur att nu har era små sötnosar, som är helt ovetande, och får er att fortsätta vilja leva, kämpa och även se ljusa stunder i detta mörker.
  KRAM från en som följt Sophies blogg

  SvaraRadera
 11. Tänker på er hela dagarna. Så förfärligt orättvist och grymt det här. Tusen av de varmaste kramarna till hela er familj.

  SvaraRadera
 12. Fy vad hemskt får tårar när jag läser....... Jag är själv så jäkla rädd för alla hemska sjukdomar som finns speciellt nu när man har barn är man ju så rädd att något ska hända .

  Jag lider med er! Fruktansvärt. Varför undrar man ju hela tiden...... Så ung och med hela livet framför sig och med lilla Julian.

  Massa styrke kramar till er💗

  SvaraRadera
 13. Ååå så jobbigt ni har det , men så skönt att Sofie inte har ont! Tänkt så mycket på er! Livet är fan orättvisst!! Va rädda om varandra & ge Rasmus en extra kram från oss läsare! Kramar i massor från Petra i Lund.

  SvaraRadera
 14. Hej, jag har aldrig kommenterat din blogg tidigare, däremot försökt peppa Sophie i hennes blogg. Tack för att du berättar om Sophie, tårarna rinner nerför mina kinder och jag känner en sådan frustration över det som händer henne. Krama om Sophie och berätta för henne att vi är många runt om i landet som följer hennes kamp och tänker på henne och hoppas på mirakel.
  Hälsningar från Marie i Östersund

  SvaraRadera
 15. Kramar till er alla <3 Man får verkligen en påminnelse om hur viktigt det är att leva i nuet och ta vara på varandra här och nu.

  SvaraRadera
 16. Kramar till er alla. Man förstår verkligen hur viktigt det är att ta vara på varandra och leva i nuet när man läser vad ni går igenom. Synd att man inte fattar det innan =(

  SvaraRadera
 17. Tack. Åhh mina tårar bara rinner känner inte er men känner med er. Livet är orättvist.
  Kramar Petra från Svedala

  SvaraRadera
 18. Jag finner verkligen inga ord... Det är så hemskt och så synd om Sophie och alla som älskar henne. Jag har följt din och sophies blogg länge nu. Jag känner er inte men känner verkligen med er ändå. Jag gick i Alexandras klass på högstadiet. Många kramar till er!!!!

  SvaraRadera
 19. Jävla pisscancer, du är starkare än du tror Danni, sjukt imponerad av dig <3

  SvaraRadera
 20. Tack för att du berättar om Sophie. Kramar till er alla som som stöttar henne och finns nära. Kramar till Sophie

  SvaraRadera
 21. Tack för uppdateringen. Det smärtar att läsa.

  Hälsa Sophie att vi är många här som tänker på henne
  och skickar kramar. Hon har skrivit så fint och starkt
  på bloggen och verkligen fått en att värdesätta livet.
  Tack för det!

  Tänker på er och skickar styrka och kramar.

  Maria

  SvaraRadera
 22. Åh Danni, jag har hoppats på mirakel ju. Lova att hälsa både Rasmus och Sophie att vi tänker på dom precis hela tiden. Jag önskar verkligen att vi kunde göra något, vad som helst...

  Kram Jessica och Tobias

  SvaraRadera
 23. Så otroligt jävla orättvist! Mina tårar bara rinner o rinner, vill inte sluta. Känner varken dig eller henne eller er familj för den delen, men ack vad jag känner! Känner mig dig som är syster till hennes man, med lille Julian, med hennes man o med alla andra i familjen! Det gör ont, riktigt ont i mig! <3
  Styrkekramar till er alla!
  Kram M

  SvaraRadera
 24. Tack för att du berättar. Vad ledsen jag blir. Vilket helvete ni går igenom. Styrkekram i massor till er o så hoppas jag innerligt att Sophie slipper sina smärtor o att ni får fina stunder även om hon sover mycket.
  kram bloggläsare Annica A

  SvaraRadera
 25. Usch, så fruktansvärt! Det är så hemskt när man vill göra allt men kan inget göra. När högre makter redan har bestämt. Styrkekramar till er!

  SvaraRadera
 26. Tårarna rinner när jag läser detta. Allt är så orättvist! Önskar det var något man kunde göra för er..Ge Rasmus en kram från mig och ta hand om er!!

  SvaraRadera
 27. kramar till er..ni finns i mina tankar. Har följt era bloggar länge. Kram

  SvaraRadera
 28. Sofia Lundqvist9 maj 2012 10:13

  Vet inte vad jag ska säga.......Tänker på er....
  Kramar i mängder.
  Sofia

  SvaraRadera
 29. Ja, det är så fruktansvärt vidrigt hemskt med/för Sophie och er alla som älskar henne. Jag blir förbannad och vill använda alla svärord jag kan, jag vill skrika och hota, jag vill böna och be, jag vill ha en förklaring från Gud om han finns; HUR kan en ung mamma få drabbas såhär? Det är vansinnigt, galet, hemskt, orättvist... det är bara helt för jävligt.

  SvaraRadera
 30. Hej. Jag hittade till din blogg genom Sophies. Sophie och jag träffades när våra pojkar va nyfödda:) vi umgicks några mammor då. Jag önskar att du kan ge henne en kram från mig och Elias och säga att jag tänker på henne och önskar över allt att jag kunde göra något för henne. Kram sandra och Elias

  SvaraRadera
 31. Du känner inte mig och jag känner inte dig, men jag läser här varje dag. Jag mår fysiskt illa, när jag tänker på alla tråkigheter du/ni får vara med om. Men varje dag så slås jag av att ni verkar ha en så bra sammanhållning i er familj. Det strålar kärlek om er. Jag är övertygad om att er kärlek gör det lättare för Sofie. Skönt att hon får sova så mkt, men frukatansvärt att hon mår så dåligt att sömn är det enda som lindrar. Tack för att du delar med dig av ert liv. Det berör...

  SvaraRadera
 32. Tack för att du uppdaterar!
  Kan du hälsa henne från mig nästa gång du är och hälsar på henne på sjukhuset ?
  Sophie är min faster!

  Jag blir så otroligt ledsen över att det inte finns mer att göra..
  Mina tankar är hos dem / er hela tiden ! Önskar det fanns något man kunde göra för att förhindra detta! Dumma jävla sjukdom :(

  Kram Cec

  SvaraRadera
 33. Skönt att få en uppdatering om Sophie, man sitter som på nålar varje dag, man hoppas och hoppas att det ska komma en vändning, mirakel kan ske, och hoppet är det sista om överger en...
  Håller alla tummar och tår jag bara kan för henne och er...

  SvaraRadera
 34. Många varma kramar till dig!

  SvaraRadera
 35. Jag vet inte vad jag ska skriva... Allt känns så banalt och löjligt. Detta är fruktansvärt. Jag känner inte dig eller Sophie, men ändå känner jag en sån stor sorg och maktlöshet över vad som drabbat er!
  Hälsa Sophie att hon berört många av oss läsare och fått oss att ta vara på och uppskatta livet lite extra.

  Stor kram Lina

  SvaraRadera
 36. Det finns inga ord.
  Kram.
  Anna J - okänd läsare i Malmö som följt Sophie

  SvaraRadera
 37. Det är så fruktansvärt hemskt så det finns inte!! Mina tankar finns hos Sophie och er fina familj....

  SvaraRadera
 38. Jag förlorade min son i cancer i november förra året. Han blev bara
  28 år. Jag förstår vilket helvete ni går igenom just nu.
  L-L

  SvaraRadera
 39. Kramar i massor!

  Carolin

  SvaraRadera
 40. Fy fan! Usch vad jag blir ledsen..
  Tack Danni för att du berättar.. Tänker på er så ofta!!

  SvaraRadera
 41. Det gör SÅ ont i hjärtat att läsa. Livet är så orättvist... Många många kramar till alla er som går igenom det här! Jag tänker på Sophie varje dag fast jag inte känner henne.

  SvaraRadera
 42. Finner inga ord, men skickar en varm kram!

  SvaraRadera
 43. Hej

  Vill bara tacka dig för att du uppdterar läget om lilla Sophie <3 Sophie är faster åt min dotter Cec, så jag har känt Sophie sen hon var liten kicka...
  Vill bara att ni ska veta att vi tänker på er å framförallt lilla Julian <3

  Varma kramar & tankar till er alla i denna svåra tid....

  /Pia

  SvaraRadera
 44. Jag sitter i min trappa och tårarna bara rinner. Jävla cancer helvete. Tänker på er varje dag. Sänder många kramar till er alla och extra många till Rasmus och hans lilla familj.

  SvaraRadera
 45. Vilken mardröm ni lever i.. Usch, jag blir helt knäckt bara jag läser det här. Jag vill gärna hjälpa till på ngt sätt.. Kanske starta en insamling som riktar sig direkt till Sophie och hennes familj. Pengar är ju inget i en sådan här situation men det är det enda jag kan komma på som jag kan stå till tjänst med..

  Jeanette

  SvaraRadera
 46. Stor kram till er!!! Vilket helvete rent ut sagt!! Jag känner ingen av er men berörs oerhört!! Tusen varma kramar!!

  SvaraRadera
 47. Så otroligt sorgligt. Man har inte ord....Tur att ni har varandra i er underbara familj. Sophie får all kärlek och hopp om smärtlindring av mig.
  Styrkekramar

  SvaraRadera
 48. Tårarna rinner när man läser detta, livet är så orättvist. Tänker mycket på Sophie och alla er andra.

  SvaraRadera
 49. Det är så jävla sorgligt och orättvist...
  Kramar i massor till er

  SvaraRadera
 50. Livet är så orättvist. Tårarna trillar när jag läser om Sophie. Mina tankar är med Sophie och din familj.

  SvaraRadera
 51. Hej, kommenterar knappt nånsin men nu kunde jag inte låta bli. Jag önskar hela er familj styrka, liksom min har ni fått gå igenom mer än man önskar åt sin värsta fiende. Maktlösheten man känner framför denna helvetessjuka är förlamande, och jag är glad för din bror och brorsons skull att dom har er. Familjen är oumbärlig i dessa situationer.

  Kram Jonna

  SvaraRadera
 52. vet vad det är för hemskt och sorligt ni går igenom,förlorade en i familjen till cancer i höstats förra året. kramar

  SvaraRadera
 53. Känns som världens klenaste tröst men jag har skrivit om Sophie på facebook och länkat till din insamling. Hoppas verkligen att ni tar er igenom detta på något sett. Tänker så på Sophie och hennes man och son.

  SvaraRadera
 54. TACK TACK för att du berättar, hon har satt spår ska du veta hos många med mig. Krama hennes hand från mig. /Ella i Norrland

  SvaraRadera
 55. Hej
  Mormor till Cec som är brosdotter till Sophie
  Hälsa henne från mig med, hälsa till Stina o Joje o din lillebror
  Tänker på dem alla
  Kram
  Lisbeth

  SvaraRadera
 56. Faaaaan!!!
  Jag tycker att du är en beundransvärd människa som uppdaterar oss. Jag ger er massa styrkekramar!

  /Helene

  SvaraRadera
 57. Ååååå är så ledsen för er skull så sorgligt.....finner inga ord.

  Styrkekramar till er <3 Ulle

  SvaraRadera
 58. Tack för att du uppdaterar om hur det är med Sophie, känner inte henne men har följt hennes blogg länge. På något konstigt sätt så blir det som att det är någon som finns en nära och jag tänker ofta på henne och er runt omkring. Hade önskat att det sett så annorlunda ut <3
  Många kramar till Sophie och till er som står bredvid hennes kamp

  SvaraRadera
 59. Så orättvist, jag finner inga ord.
  Varma kramar

  SvaraRadera
 60. Usch jag ryser.... det är så ofattbart hemskt.. största skräcken.. Tänker på er! <3 <3 <3

  SvaraRadera
 61. Jag vill kommentera något men jag vet verkligen inte vad jag ska skriva. Jag, precis som många andra är en av dom som förlorat nära och kära i cancer så jag vågar påstå att jag vet hur det känns. Något som jag brukade tänka när det var som jobbigast var "går du igenom ett helvete, fortsätt gå". All kärlek till er!

  SvaraRadera
 62. Usch, vad hemskt detta är! Tack för du delar med dig Danni. Ni verkar vara en fin familj!
  Styrkekramar!

  SvaraRadera
 63. Åhh...e det så illa...jag har ju förstått att det inte var bra, men jag trodde inte det var så här....var hos henne så mycket ni kan, det känns bra för henne och för er, jag förlorade en nära vän för nåt år sen, och jag var så lugn när jag fick sitta där, men kände sån oro när jag gick ifrån rummet...varma kramar till en fin kärleksfull familj, jag tänker på alla er runtomkring också...krama lille Julian extra mycket...fy va orättvist!! När livet precis börjat för den fina familjen...kram från en bloggläsare i Malmö

  SvaraRadera
 64. tack för att Du orkar uppdatera oss här ute om hur det är med Sophie, följde hennes blogg och naturligtvis blir man orolig när inga nya rader finns att läsa, hittade så Dig och tyvärr så gör Det mig så ont om Er alla nu när jag läser hur hon har det....känner mig så liten och maktlös, inga ord finns till tröst, jag kan bara hoppas att hon slipper ha det alltför ont och det känns skönt att veta att hon har Er som finns där och bryr sig/Styrkekramar till Er alla/ Carina

  SvaraRadera
 65. Nyligen "hittat" hit. Vet inte vad jag ska skriva egentligen. Det finns inte mycket att säga, utan kan bara instämma i det alla andra skriver ang Sophie och er allihopa.
  Tänker på er. Micke A-ås

  SvaraRadera
 66. Fruktansvärt.. Det gör ont i hela mig, fast jag inte känner Sophie eller er. Hoppas innerligt att ett mirakel ska ske, livet är så orättvist :(
  Styrkekramar från okänd bloggläsare <3

  SvaraRadera
 67. Det gör ont att läsa om detta även om jag inte känner er! Jäkla cancer!!!!
  Skickar lite sturka till er!
  Kram

  SvaraRadera
 68. Jag känner ingen av er men jag sitter och gråter för er. Jag vet inte vad jag kan säga eller göra, ord är så meningslösa i sådana här fall. All kärlek till er.

  SvaraRadera
 69. jag lider så med er. orättvisa j-la skit

  SvaraRadera
 70. Fy jag bara grinar och grinar o grinar. Sjukdomen tog min bror en månad innan han skulle fylla 20. Hatar cancer :-(
  Massor av kramar till er!!!

  SvaraRadera
 71. Hej Danni! Jag har läst din blogg ett bra tag och den är så pass bra och härlig så jag jag fortsätter att läsa den. Du är rolig och träffsäger i dina berättelser. Så här långt har jag bara tagit emot dina skildringar av livet, men i dessa svåra stunder som du och din familj har så vill jag ge Dig. Jag sänder dig mina allra största styrkekramar som jag kan frambringa via en "blogg". Jag sänder varma och hjärtliga tankar till dig och Sophie. Kram från Åsa

  SvaraRadera
 72. Många tankar till dig. Stor kram Alice

  SvaraRadera
 73. Ge Sophie en kram från mig. blir så ledsen när jag läser detta. Sophie är en sån underbar person. orden känns små.. jag o sophie gick i samma klass på gymnasiet. tänker på er. Rebecca Signér

  SvaraRadera
 74. Jag vet inte vad jag ska säga. Det knyter sig i magen. Ångest. Blir så ledsen, förtvivlad och förbannad. Finns inga ord. Ni verkar vara en underbar familj, så mycket kärlek. Sophie, du har en man och en son som älskar dig och du kommer att leva kvar i deras hjärtan ända tills den dag du återser dem igen.

  SvaraRadera
 75. Tack Danni. Ta hand om varandra. Stor kram från Karin <3

  SvaraRadera
 76. Mitt hjärta blöder.. All styrka och kärlek till er!

  SvaraRadera
 77. Fina du som uppdaterar om lilla Sophie. Vi är många själar som tänker på henne och hennes lilla familj. Jag tänker lite extra på lille Julian, fy fan vad livet är orättvist ... Kramar om henne så mycket du bara kan och visa all din kärlek. Hon vet i alla fall att hon är så älskad av er alla, det är jag säker på. All styrka till er i allt detta elände ...
  Många varma kramar från mig & Elliot

  SvaraRadera
 78. Jag är också bara en bloggläsare. Men tappar andan en stund .... Så sorgligt och orättvist... En så fin liten familj..<3 till er alla

  SvaraRadera
 79. Finner inga ord....trodde inte att det hade gått såhär långt redan...Har själv en liten son lika gammal som Julian, tänker mig in i sophies, Rasmus och Julians situation och mitt hjärta bara gråter...All styrka till er alla i denna helvetes tid....

  SvaraRadera
 80. Jag är också bara en bloggläsare. Men tappar andan en stund .... Så sorgligt och orättvist... En så fin liten familj..<3 till er alla

  SvaraRadera
 81. Tårarna trillar ner för mina kinder...fan vad det är orättvist!
  Kramar Hanna

  SvaraRadera
 82. Det gör mig så ondt... kan ikke finde ord.

  Styrkekram til dig og din familie
  Jeanette

  SvaraRadera
 83. Tänker på Sophie och er anhöriga! Styrkekramar till er alla. /A-K

  SvaraRadera
 84. Saknar ord, styrkekramar till er alla.

  SvaraRadera
 85. Sandra med barnen Oliver och William9 maj 2012 21:43

  Det är så hemskt, och så fruktansvärt orättvist!:-(
  Tänker på er varje dag, trots att jag bara är en vanlig bloggläsare..

  Tusen kramar till er alla!!!!!

  SvaraRadera
 86. Usch, öppnade din blogg när jag stod på tågstationen idag o fick bita mig i läppen för att inte börja gråta där o då.
  Det är så fruktansvärt orättvist! Gör så ont i ens mammahjärta när man tänker på hur kort tid Sophie fick vara frisk efter att hon blev mamma. Hon skulle ju fått koncentrera sig på att bara få vara lycklig istället! Det har gått så rysligt fort.
  Ni verkar vara en fantastiskt familj o Sophie måste känna sig väldigt älskad. Tycker ni gör så rätt som hälsar på ofta, har med barnen och avlöser varandra. Har Sophie fått ett enkelrum? Hoppas verkligen det. Finns ju inte många sådana på Onkologen men iaf några.
  Kram!

  SvaraRadera
 87. Jag ligger ofta sömnlös precis som du. Jag drömmer konstigt, ofta om Sophie. Jag kan sitta i timmar hos henne på sjukhuset och bara hålla hennes hand, försöka vara som jag brukar vara med henne i hopp om att det muntrar upp henne när hon tittar upp och pratar en stund. Jag är så glad att hon fann Rasmus och er och fick skapa världens finaste Julian. Jag vet hur glad hon var och är för sin nya stora familj. Det är skönt o veta att vi är många runt henne som älskar henne, som du skriver. Önskar bara att jag kunde göra mer än älska henne... Kram

  SvaraRadera
 88. Varma kramar till er alla, tänker på er vet vad ni går i genom finns inga ord, berätta för Sophie att vi är många som är med och tänker på henne,stryk hennes hand från mig,kram Ulla.

  SvaraRadera
 89. Många styrkekramar till dig o Sophie o resten av er familj! Känner inte er men har följt Sophies blogg, o tänker mycket på henne o hennes söte lille son o resten av hennes anhöriga, så otroligt orättvist livet är:( ta vara på varandra <3

  SvaraRadera
 90. Alltså det är ju så hemskt att man saknar ord! Blir så illa berörd av allt det hemska som ni går igenom :( Fina fina Sophie....Hon har tur som har sån fin familj runt sig som älskar henne. Massa kramar till er!

  SvaraRadera
 91. Å Danni, livet är inte rättvist... Det går inte att beskriva i ord. Ni finns i mina tankar allihopa, jag tycker så fruktansvärt synd om er, Sophie, Rasmus, Julian, dig och era nära och kära. Ingen ska behöva gå igenom detta. Ångesten måste vara fruktansvärd för er alla på olika sätt, den är stor nog för den som läser vad du nu berättar. Om det ändå fanns något man kunde göra. Vad som helst.

  Om jag kunde skulle jag ge dig en bamsekram. All kärlek värme och styrka till er.

  SvaraRadera
 92. Vidriga jävla skitcancer! Sitter på jobb och kan inte hålla tillbaka mina tårar.. Tänker på Sophie, din bror, Julian, Sophies föräldrar.. alla ni runtomkring henne som står maktlösa. Med all säkerhet känner Sophie hur älskad hon är! Hoppas innerligt att hon slipper smärta och ångest nu. Styrkekramar /N

  SvaraRadera
 93. Tårarna rinner! Stor kram till er alla

  SvaraRadera
 94. Levt med bröstcancer nära inpå i familjen. Arbetar som sjuksköterska och möter denna hemska sjukdom i stort sett varje dag. Har följt Sophies blogg sedan start och är så evinnerligt ledsen över att det nu fått det slut som det har fått. Tänker på er allihop som befinner er i detta. Ta hand om varandra, ta hand om Sophie så länge hennes hjärta slår! Styrkekramar

  SvaraRadera
 95. Mina tankar går till er och Sophie... Livet kan vara så orättvist.. Jag finner inga ord. :(

  SvaraRadera
 96. Tårarna rinner här med. Sköt om er, ta hand om er och Sophie!!!

  SvaraRadera
 97. All styrka och kärlek till er. Antog att läget inte var ngt vidare eftersom det inte hörts ngt på ett tag men man hoppades ju förstås att det berodde på ngt annat. Varma tankar till er på er jobbiga resa...

  SvaraRadera
 98. Det är helt ofattbart och fruktansvärt det som ni går igenom. Tänker så på Sophie och hennes lilla familj, måtte gudarna sätta stopp för det hemska. Kramar till er alla, Ida, Maja och Lillys mamma.

  SvaraRadera
 99. Fruktansvärt att läsa, men väldigt glad att du skrev..har följt hennes blogg ett tag och har undrat så hur det är med henne..finner inte ord..
  Ta hand om varandra..

  SvaraRadera
 100. Mår så dåligt nu och tårarna bara rínner och rinner!! Varför..varför?? Hemska hemska sjukdom. All kärlek & varma kramar<3

  SvaraRadera
 101. Tankar och kramar och ett litet bidrag till Sofies insamling.
  Det lilla jag kan bidra med. Jag önskar så innerligt att det ska då bli så smärtfritt
  Som möjligt för lilla Sophie.

  SvaraRadera
 102. Hej, så fruktansvärt, fruktansvärt hemskt:-((. Tusen tack för att du berättar om Sofie. Jag tänker massor på er och ber...
  Tusen kramar Maja med familj

  SvaraRadera
 103. All styrka och hopp i detta fruktansvärda som drabbat er, kämpa Sophie!
  /en bloggläsare

  SvaraRadera
 104. Nä. Det är fan inte rättvist!!! Tårarna rinner på mig, Danni. Jag önskar så att det fanns något jag kunde göra. Jag skickar i alla fall en bamsekram från mig och barnen och håller tummarna hårt, hårt, hårt..

  Tänker på er.

  Kram

  SvaraRadera
 105. Fy vad livet är orättvist:( Alla mina tankar finns hos er o Sophie och hennes familj. Bamse kramar till er.

  SvaraRadera
 106. Åh... Jag blir alldeles gråtfärdig. Förbannade cancer helvete!!!

  SvaraRadera
 107. Bara så fruktansvärt.... Tänker på er och lider så med hela din familj. Rå om varann, massor kärlek och kramar till er <3

  SvaraRadera
 108. Det finns verkligen inga ord. Man känner sig helt maktlös.
  Så fint att höra att Sophie har sina nära och kära hos sig i alla fall.
  KRAMAR TILL ER ALLA!

  SvaraRadera
 109. Jennie - mamma till Wilmer10 maj 2012 21:18

  Jag finner inga ord. Mina tankar går till er och Sophie. Livet borde inte få vara så här orättvist! Ta hand om varandra!
  Styrkekramar till er

  SvaraRadera
 110. Fina Danni! Ni finns i mina tankar varje dag och som alla andra, önskar jag att det fanns något man kan göra för er. Skickar massor utav styrkekramar till er alla.

  Sofia

  SvaraRadera
 111. Josephine /dotter till Anne som är vän till Christine som är kusin till Viveka10 maj 2012 23:19

  Hela allt detta är det sorgligaste jag har hört talas om, att det bara kan få ske? Bara orättvist och fel. Varje gång jag är inne och läser om detta får jag mig iaf en ordentlig tankeställare. Att inte klaga på det lilla och vara glad över att jag är frisk och att de runt om mig är friska. Man tänker att där kanske kommer nån mirakelkur och att man inte ska ge upp men ja vad ska man säga... <3

  SvaraRadera
 112. Jag tänker på er.

  SvaraRadera
 113. Det är så hemskt att det inte finns ord. Lider så mer er. Skickar en kram, ta hand om varandra.

  SvaraRadera
 114. Det är så hemskt! En så liten och fin familj, och lille lille pojken. Åh FY! Ta hand om er!

  SvaraRadera
 115. Jag är e.n bloggkompis till Sophie, vi blev "färdigbehandlade" samtidigt, trodde vi. Jag tänker på Sophie varje dag och det var fint att hitta någon info, även om den igår lilla cancervärld var mindre upplyftande. All kärlek och kraft till Er alla runt Sophie. Kärlek!
  Kramar från Ida

  SvaraRadera
 116. Vad fint av dig att vara där och hålla henne i handen. Det betyder mycket tror jag fast att hon sover. Nu får allt vindarna vända i din familj! Det måste vändas helt enkelt. Jag tänker på er! Kram

  SvaraRadera
 117. Lilla Sophie......hur mår hon? Tänker på lille Julian varje dag - varför ska livet vara så orättvist? Vi som följt Sophies blogg hoppas på ett inlägg varje dag - mirakel kan ske! Du fina Danni, som träffar henne, hälsa, krama och håll om henne från mig och alla andra "följare"........torkar en tår......

  SvaraRadera