fredag 11 maj 2012

Bihålsinflammation

Jag vaknade med världens tryck över pannan och det strålar ner mot kinderna och det känns som alla tänderna på överkäken ska ramla ur. Har jag inte bihålsinflammation så säg? Läkaren som nyss träffade mig ville inte ta i hand. "Jag vill inte bli smittad" sa hon mot min utsträckta hand.
WTF?! Hur kan man jobba som läkare i allmänmedicin på en vårdcentral då!?
Jag sitter i väntrummet medans hon antagligen äter sin lunch... Och Keila som är hemma med farmor, prickig och dan. Jag vill hem nu...

Det värsta är att jag mister mitt Paris-stopp! Jag som sett så mycket fram emot det.

Vad gör ni denna fredag?

15 kommentarer:

  1. Sofia Lundqvist11 maj 2012 kl. 11:51

    Å stackare. Bihålor är djävulusiskt. Krya på dig vännen. Denna fredag kommer att innehålla (förutom jobb) Zumba-pass samt städning.
    Jätteoglamoröst.
    Hoppas ni får en go helg (trots elände) och hälsa till Sophie när tillfälle ges.

    Kramisar i mängder
    Sofia fr Gbg

    SvaraRadera
  2. Jag ska duscha hunden, dags nu innan fästingbehandling! Och så väntar jag på sol!!

    SvaraRadera
  3. Krya på dig.
    Hoppas att lillan sovit gott inatt trots kopporna.
    Här görs ingenting alls. Ska snart hämta barnen i skolan.
    Kram K

    SvaraRadera
  4. Usch, allt på en gång! Mina tankar finns hos er dagligen <3
    Krya på er!

    Kram
    Hanna

    SvaraRadera
  5. Inget roligt med bihåleinflammation :(, konstig läkare!? Denna fredagen klipper jag hundar som vanligt och så är jag inne nu på min rast och kollar din blogg. Jag kom in här via Sophies blogg och jag lider med dom stackarna:`( Tänker på er när man gnäller på vädret och andra petitesser. Vad gnäller vi för??
    Din blogg är jättetrevlig och Keila är hur söt som helst. Såklart att man köper gulliga klänningar och annat flickaktigt till sin flicka. Bilar och pinnar, att fäktas med, har de gott om på dagis sen ;). Jag har själv en kille på fem som väldigt bestämt säger ifrån när något är tjejigt.
    Ha en underbar helg
    Kram

    SvaraRadera
  6. Ni har fanimej ingen rolig tid i era liv. Tänker på er <3 Själv sitter jag gravid i vecka 11 och försöker överleva trötthet, högt blodtryck och en skenande puls. Städar lite mellan varven.. Så härliga fredag, not..

    SvaraRadera
  7. ajaj bihåleinflammation, vattkoppor... mycket nu för er. Ja lite sömn, oro etc gör såklart att man lättare blir mottaglig för infektioner så det är kanske inte så konstigt att du blivit krasslig. Pox någonting, köpte jag på apoteket o smorde mina barn med när de fick vattkoppor. Det lindrade lite.
    Sophie finns i mina tankar varje dag, har själv haft bröstcancer o är småbarnsförälder, jag känner med er så mycket.
    Styrkekram till er alla!

    SvaraRadera
  8. Matten är från Ikea! ;)

    Kram på dig

    SvaraRadera
  9. Det låter även som symtom som kan uppstå vid tandpressning/gnissling, inte helt omöjligt med tanke på allt som har hänt i ditt liv den senaste tiden.. Damma av din gamla bettskena om du har någon! :)

    SvaraRadera
  10. Krya på dig/er!

    Kramar !!!

    SvaraRadera
  11. Jag slöar efter en lång arbetsdag...väntar på son med flickvän, som ska komma ner från Stockholm...tänker så på er alla...hoppas ni tillfrisknar fort...massor med kramar till er och Sophies familj

    SvaraRadera
  12. Hej Danni!
    WTF, kan man lugnt säga, hoppas att du fick om inte antibiotika så något som gör att det hjälper dig. Hoppas också att lilla tuttan inte får för mycket besvär med sina koppor, du får pussa henne från mig. Hälsa Henrik så gott o en stor go kram till er.
    Essie

    SvaraRadera
  13. Amen för helvete, nu får det vara nog. Jag tror inte på gud men nu ska jag be åt högre makter att du och ni slipper all skit. Kram<3

    SvaraRadera
  14. Krya på dig/er. Hoppas att ni snart blir friska. Själv fått spola bihålorna en gång och det hoppas jag att jag aldrig behöver uppleva igen. Även att jag inte "känner" er, så tänker jag på er dagligen sen ett tag tillbaka med anledning av Sophies tillstånd. M

    SvaraRadera