tisdag 13 juli 2010

Hästsvans

Idag gör vi inte mycket här hemma. Vi är trötta och jag känner mig inte helt hundra, troligen är det för att AC'n är på i ett och att jag skuttar ut och in. Varmt, kallt, varmt, kallt...
Jag hittade ett minigummiband som jag använde för att göra en liten tofs på Keila. Hon kan minsann redan ha "hästsvans". Lite gulligt tyckte jag. Jag får nog ta och leta upp något lite bättre för det kasade av direkt eller så får jag vänta tills hennes hår blir lite tjockare och längre... ;-)

"Är jag fin mamma?"

Hihi...

4 kommentarer:

  1. :-) söt!!

    Kul! Trbg har faktiskt sin charm trots tånglukten o alla bönder (fördomar som man alltid får höra ;-) Är du uppväxt här?
    Vi bor ovanför sjukhuset, en bit från Vångavallen :-)

    Ha en fin dag!
    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Puuh, så varmt det var igår alltså! Bättre idag. Till nästa år ska här vara en AC installerad har jag sagt till min man=)haha! Sött med en liten tofs;) Allt bra annars? Kram på er sötisar!

    SvaraRadera
  3. aww så sött!!
    Det blev inget alls idag, vi tar det i nästa vecka istället, helt slut av denna jobbiga fuktiga värme!!
    Hoppas allt är bra med er!! kramar från oss

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Kände att det nog var dags att lämna en kommentar. Hamnade på din blogg via en annan blogg för ett tag sen och har sedan sedan läst här lite då och då. Fick också barn för lite drygt två månader sen så den här tryckande sommarvärmen är ingen höjdare för de små liven. Här hemma har AC:n också gått för fullt och vi har till och med flyttat ner i vår gillestuga i källaren =). Kommer säkert titta in här fler gånger och läsa lite vad som händer =)

    SvaraRadera