måndag 19 juli 2010

Dopförberedelser

Idag håller vi på med dopet hela dagen. Just nu ringer min mamma runt till Skånes alla präster, där de flesta har semester, för att hitta någon ny präst till Keila.
Tidigare idag hämtade vi underklänningen till dopklänningen där en snäll liten tant i Klågerup varit snäll och broderat in Keilas tre namn och datumet hon ska döpas på.
Vi har även mätat upp underklänningen, som är ett japanskt blommigt tyg som Henrik och jag köpte i Shibuya i Tokyo när vi var där i januari. Tyget ska hänga en bit under klänningen och är en tradition vi haft till alla barn. Jag hade gult tyg under min och gula rosor till.
Till Keila vill jag gärna hitta nån japansk blomma.

Om en stund, när mamma slutat terrorisera prästerna i Höllvikens församling, ska vi köra till Ikea och handla vinglas till rosévinet och gulliga pluttinuttiga servetter att ha till tårtan.

Och såklart hjälper mina småsystrar till och organiserar dopet (skulle det ju stå). Vad skulle man gjort utan sina systrar?
Ja och Henrik såklart! Vad skulle man gjort utan en man som älskar och respekterar en? Och hjälper till med bebis, hem und so weiter...

1 kommentar: