lördag 31 juli 2010

Finaste Vendela går!

Mosters finaste älsklingsflicka kan gå!
Igår hade vi kalas för Mahmoud (min bror Rasmus) och såklart var Vendela med och visade alla gästerna hur duktig hon är på att gå. Visserligen ser det ut som att hon tömt en flaska whiskey men stegen sitter där ändå. Det är så himla gulligt och både mamma och jag grät när hon tultade runt. Som Alexandra ska få jaga henne i Nice! Hehe...

Den här filmen var jag bara tvungen att sno från systers blogg så att ni som inte är inne hos henne och läser kan se hur duktig hon är.




Jag blir så glad av att se denna underbara flicka.
Vendela Jolie, moster älskar dig!

4 kommentarer:

  1. underbart underbart underbart!! Hur söt får man vara /Natti

    SvaraRadera
  2. SÅÅ jäkla söt, längtar till Ellen också fumlar runt så där ;) hur var marknaden, ngt att ha? blev lite sugen jag med på en sväng dit, de e väl imorrn med? Ja en dejt i veckan är nästan ett måste :) min svärmor ska dock genomgå en ganska stor och jobbig operation på onsdag, så vågar inte bestämma ngt helt 100... ha en fortsatt myspys helg! kram från oss

    SvaraRadera
  3. Förutom att tjejen är hur söt som helst där i sin fyllepromenad så får jag minnen från mitt fd h jobb när jag hör din syster (?) röst som hela tiden säger 'cyklen' Ett ord som garanterat inte finns med i SAOL =)

    SvaraRadera
  4. Måste fråga, ska ni till Las Vegas?? Kul isåfall:) Och ang dopinbjudningar kan man göra fina, personliga på typ fuji.se för 4 kr st med kuvert :)

    SvaraRadera