söndag 5 juni 2011

Sommar varje dag

Nu säger jag väl antagligen för mycket men visst har vi sommar varje dag?
Vädret är helt fantastiskt!
Vi har köpt månadskort på Victoria Park Spa och har hängt vid poolen. Vi är poolmänniskor, jag och Henrik. Det har visat sig att Keila också är en poolmänniska. Det blir inget solande för mig och Henrik, åtminstone inte liggandes och avkopplandes.
Vi jagar henne hela tiden. Vi är livrädda att hon ska ramla och slå sig hårt eller kasta sig i poolen. Hon är verkligen inte rädd för någonting. Vår kommande resa blir nog inte så avkopplande som vi hoppats på men jag står på mig: Ingen nanny denna gången!
Jag vill att vi åker själv. Vi tre.

Keilisen älskar sommaren, hon äter glass, springer runt i sommarklänningar och leker ute hela dagarna.
Precis som det ska vara.
Inatt har Vendela sovit över och småtjejerna kivas hela tiden. När vi är hos Vendela får Keila inte ha någonting och när vi är här ger hon igen med samma mynt.
Nyss fick "Venna" inte ens äta sitt knäckebröd. Keila tog det och sprang mot toaletten. Jag fick bända upp hennes fingrar och ge tillbaka det till Venna. Om inte Keila fått ett eget knäcke? Jodå, hennes var i andra handen. Hoppas den här lilla "tävlingen" snart går över och tjejerna kan leka fint igen... ;-)

"Glatt"

"Puss på dig vovven (som ingen vill ha...)"


"Bollar" överallt!

Hatt är skönt när solen steker.


Och glass är super när solen steker. Svalkar gott i skuggan.

Nu ska vi packa väskan för en pooldag, bikinibanden måste solas bort ;-)

3 kommentarer:

  1. Åhh nästa gång följer jag med!!!

    SvaraRadera
  2. Söta lilla dockan!!! längtar till imorg!!! kramar

    SvaraRadera
  3. Hej Danni!
    Vilka underbara bilder, ja det är verkligen ett helt otroligt väder. Syster yster, Hildegunn o naturligtvis jag också njuter i fulla drag. Gäller att passa på med tanke på deras väder i Ålesund. Pussa goa, söta Keila o hälsa henrik så gott. Vi syns o hörs, stor go kram.
    Essie o Hildegunn.

    SvaraRadera