måndag 20 juni 2011

I'm in Miami bitch!

Ja efter en helvetes lång resa är vi äntligen framme i underbara Miami.

Åh vad jag älskar att vara här, Henriks och min fjärde gång tillsammans. Och Keilas första.
Keila har nog undrat vad fan vi sysslat med. Vi väckte henne när Henrik kom hem från jobb kvart i fyra i söndags morse och la henne i vagnen med en flaska välling. Flyget till Frankfurt gick kl 06.00 och från när vi gick ombord aibus 380 i Frankfurt för att åka till Miami var det mer än Keila som höjde på ögonbrynen. Tänk att åka ett månadsfärskt plan över Atlanten. Synd bara att vi inte satt en våning upp där varje passagerare har egen flatscreen och kan ligga ner. Anyway, vad är väl en bal på slottet!?

Mina kära Star Alliance kollegor låste två säten mellan Henrik och mig så vi hade fyra säten att röra oss på och Keila sov gott mellan oss när hon inte var vaken och underhöll medpassagerarna. ;-) Det var guld värt verkligen! Keila skötte sig bra men det är ett projekt att resa barn alltså. Och speciellt med en liten dam med helt egen vilja. Gaaaaah! Henrik och jag tittad på varandra emellanåt och gav varandra blickar som, "Vi har skapat ett monster". Men så somnar hon och så är hon då go med sina ögonfransar långt ner på kinderna och så är allt glömt och förlåtet... ;-)


Framme i Miami inser Lufthansa att mitt och Keilas bagage aldrig lämnat Köpenhamn ens. Tror ni jag blev arg? Eller ledsen? Nääädååå ;-)
Jag tänkte att jag aldrig mer skulle få se Keilas söta klänningar eller mina fina skor igen. Men vi har blivit lovade mitt bagage ikväll.
Så igår vi vi bege oss ut för att köps klänningar till oss, badkläder, skor och "jamis" till lillan. Det funkade det med. Jag fick ett par killer heels från Ralph Lauren. Thank you Lufthansa! ;-)

Men jag saknar mina klänningar och Keilas sandaler.

Nu har vi precis ätit frukost vid vattnet på vårt hotell, som btw är helt underbart.
Nu vill Keilan bada och jag ska bättra på brännan.

Återkommer med bilder senare.
Kram på er alla från ett rövvarmt Miami.

1 kommentar:

  1. Skönt att ni är framme, nej det är inte helt lätt att resa med en liten skit med stark vilja ;)
    njut ordentligt!!! pUSS

    SvaraRadera