lördag 11 januari 2014

Kärlek uppåt väggarna

Nu har vi äntligen bestämt oss för var de personliga födeseltavlorna ska hänga här hemma. Det är inte så lätt när halva huset är glasfönster från golv till tak. Vi har liksom inte så många väggar att välja mellan. Jag fick en liten idé om en så kallad "rysk hängning" eller rysk tavelvägg som det ibland kallas. Jag kommer dock inte sväva ut så pass och ha olika sorters ramar utan vi kör på svart. En kompromiss här hemma...

Födelsetavlorna av flickorna är beställda från Personligfodelsetavla.se och är i skala 1:1.
Jag är fullkomligt förälskad i den råa skissen i 50 cm av Etienne och 48 cm av Keila, deras födelselängd.



Lilla Etienne.



För mer information och pris gå in på Personlig Födelsetavla 
Vill man som mig ha två eller fler tavlor att ha bredvid varandra går det att få en tavla spegelvänd.
Jag ville ha tjejerna emot varandra.

5 kommentarer:

  1. Tack för din inspiration Danni! Fullkomligt älskar tavlorna som jag köpte i julklapp till vårt hem. Vi ramade in igår, efter att funderat fram och tillbaks då jag inte kunde bestämma mig för om skulle välja vita eller svarta ramar men det blev svarta.
    Av en slump har jag följt dig på din blogg ett tag eftersom vi liksom er befinner oss mitt upp i småbarnstiden och för att jag tycker du verkar vara en så genuin & go människa. Tummen upp och sluta inte blogga!
    / Jennie

    SvaraRadera
  2. Jättefina tavlor =)

    Såg en barbiefilm med äldsta dottern igår och där fanns en fransman med som hette just Etienne. Är det är tjej- eller killnamn? Eller både och? som svenskans Kim kanske? Vet du?

    SvaraRadera
  3. Haha, ja det är ett franskt pojknamn. Etienne, eller Étienne som är den korrekta franska stavningen, är en fransk form av Stefan. (Det tyckte min gudfar Stefan var himla roligt ;-)
    Här kan du läsa om varför lillasyster har detta namn. http://babybambola.blogspot.se/2013/09/etienne-sophie-yoko.html

    Vilken Barbiefilm var det? Den måste vi ju ha... ;-)

    SvaraRadera
  4. :) Den heter Barbie och hennes systrar i ett hästäventyr.
    Etienne är en ridlärare. :)
    Himla bra ;)

    SvaraRadera
  5. God förmiddag vännen! Riktigt snyggt med tavlorna..Svarta ramar är så snyggt på vit vägg...Får snart få in en dag som vi alla träffas :) kram på dig

    SvaraRadera