lördag 12 december 2009

Barnvagn

Vilken barnvagn ska vi ha?

Jag är väldigt sugen på en Inglesina. Men jag vet att jag kommer tycka att den är otymplig. Den är bara så förbannat vacker. Vi är också inne på att köpa en Urban Jungle eftersom min syster Alexandra har en sådan och är väldigt nöjd. Jag tycker inte om sittvagnen bara. Och man köper ju sittvagnen för att sedan köpa till liggdelen... Och så stör det mig att liggdelen är så liten. Bebisen kan inte ligga lika länge som i andra vagnar. Fast det vill de kanske å andra sidan inte heller?



Ett annan barnvagn på tapeten är Brios Go. Den är enkel och verkar lätt att köra bland klädställningar i affärer där jag och Frallan kommer spendera mycket tid...


Vad tycker ni?

6 kommentarer:

  1. Får jag ge tips :) ??

    Plus:
    Inglesina ÄR jättesnygga & du får utan tvivel en vagns som syns i mängden & som inte så många andra har.
    Minus:
    Tänk att packa en sån här i bilen. Tillsammans med all shopping så skulle ju inte Frallan få plats till sist :p.

    Plus:
    Urban Jungle är helt underbara att köra, packa in i bilen, ta sig fram med överallt. Liggdelen var förut ( när loppan kom till världen) bara två cm kortare än t,ex Emmaljungas.
    Minus:
    Sittdel endast rakt fram. Men alla fördelar väger mycket tyngre.

    Brios modell som du har på bild fanns inte när jag jobbade i barnvagnsaffär. Men om jag tittar på framhjulen så skulle jag nog ge dig rådet att tänka igenom vart du kör mest. Är det ojämna gågator så är det nog ett minus. Jämna trottoarer & butiker så är det nog ett plus.

    Aaahhh va skönt det kändes att få dela med sig av sin barnvagskunskap igen. Så om jag inte har hjälpt dig så har jag iallafall hjälpt mig med mitt vagnsberoende hihi..

    Lycka till med valet :D

    SvaraRadera
  2. Hehe, Ann-sofie har gett goda råd men jag säger mitt ändå hehe..

    Håller med dig Inglesina e otroligt vacker, helt otrolig vagn:0) Hade passat dig perfekt!
    Men....
    Den e nog som sagt inte den smidigaste vagnen precis! Tyvärr..

    Sen hade jag nog valt Brio go för den såg så nätt ut!! Men som Ann-sofie skrev så är framhjulen nog lite jobbiga beroende på var man kör!!

    Alla som har haft urban jungle har gillat dem vad jag vet!!

    Jaaa, du det e jobbigt!!
    Vad har ni för bil??
    Vi har en crysler å i den bilen hade ju Inglesina
    fått plats utan tvekan.... ;o)

    SvaraRadera
  3. Hej igen Danni :)

    Jo jag jobbade i fyra år på barnvagnsspecialisten, nästan två år som butiksansvarig, jättekul :).

    Japp jag har haft en UJ till Loppan & varit kanon nöjd. Jag har kommit fram överallt, affärer som skogsvägar.
    Till Mio hade jag en Emmaljunga, vilken kontrast hihi..

    Men du vet väl att du kan hitta fina färger på UJ oxå :)?
    Kolla in min som jag hade till Loppan: http://www.blocket.se/gavleborg/Urban_Jungle_med_tillbehor_24084830.htm?ca=5&w=1

    Kramisar..

    SvaraRadera
  4. Vi ska köpa UJ. Har hört att man ska satsa på stora hjul när man bor i stan. Gillar bara inte att sittdelen är ifrån dig. Inglesina är helt klart snyggast! :-)

    SvaraRadera
  5. Usch ja det e inte lätt att välja vagn! jag hade en UJ först, trivdes jättebra, o tyckte inte att den var liten! smidig att gå i stan med =) men sen gillade jag ju inte heller att han satt utåt, så då köpte jag en Bugaboo, o den funkade bra... nu använder jag ju inte vagn så mycket mer, men jag hade nog satsat på en trehjuling som man kan vända sitsen på! om jag hade fått barn igen hade jag iallafall letat efter en sån, om det nu finns =) Lycka till!!

    SvaraRadera
  6. Hej! En kompis till mig har en sån Inglesina och är supernöjd. De har en blå som de köpte begagnad. De får verkligen uppmärksamhet för den då den är så himla fin, och alla kommer fram och vill säga att den är sååå fin ;) hihi. Både kul och jobbigt tycker dom. Jag tror att den inte varit så otymplig för dem. Det är det värt tycker de med så fin vagn ;)

    Men för oss blir det inte en sådan. Syrran som jobbat länge med barnvagnsförsäljning rekomenderar Brio. Men inga modeller med tre hjul. Men det beror ju lite på i vilken miljö man kommer köra dem.
    Ja detta är sannorligen en djungel, men det är lika bra att ta tag i det snart så man blir nöjd. Sen verkar ju leveranserna kunna vara ganska långa också.
    Vi har dock tänkt att köpa begagnat...det blir så mycket nytt att inhandla ändå.
    Kramar

    SvaraRadera