söndag 14 juli 2013

Det är ju sommar...

...och dagarna går i ett.

Jag hinner inte med bloggen. Datorer, telefoner och annat skit får stå tillbaka dessa dagar och det gör mig inte så mycket. Jag känner inte stressen över att inte blogga alls. Jag funderade ett tag på att lägga ner den men Henrik tror att den tar sig igen när lillayster kommit och jag kan väl erkänna att det är himla roligt att kunna gå tillbaka och jämföra graviditeterna och magarna och allt annat skoj, samtidigt som att det är underbart att ha all denna dokumentation om Keilas första år för man glömmer så fort. Jag tänker göra en liten bok av bloggen som mina små flickor ska få och därefter kanske sluta blogga.

Vi får se. Hur som, är jag väldigt tacksam att jag tagit mig tid att skriva om allt, både sorg och lycka, lagt upp bilder på min lilla docka till dotter för varje gång jag går bakåt i bloggen minns jag allt jag skrivit om ända ner till minsta doft.

En underbar känsla att kunna bevara.


Min lilla sötnos har blivit getingstucken två gånger på två dagar och vägrar vara ute,
speciellt vid barnpoolen där det hände...


Det var kul så länge det varade...


Grillbuffé och trubadur på Café Vattentornet i Trelleborg.
"Hemmagjord" saft på flaska föll Keila i smaken.


Alkoholfri mojito som tyvärr smakade Listerin...
Jag håller mig till Johans hemmagjorda fläderblomssaft och mineralvatten.
Supergod gravid-drink.


Julian är med mormor och morfar på semester och Vendela med sin pappa så Keila får ha de yngsta kusinarnen helt för sig själv.
Lycka!

2 kommentarer:

  1. Men ...inte får du sluta blogga! Jag läser vartenda inlägg! Hur jag hittade hit? Via Sophie/din bror.. o sedan var jag "fast". Har en Malmö påg till man, så jag är lite "hemma" här, fast vi bor norrut. Men somrarna tillbringas i Höllviken! Så Go on! Lycka till med nya huset o den nya bebsien som snart dimper ner!
    /Madde

    SvaraRadera
  2. Ser himla fint ut! Ska själv flytta den 1:a september så jag känner igen det där med att längta och planera!

    SvaraRadera