måndag 24 mars 2014

Vilken vecka!

Veckan som gick var helt galen. Det var något inbokat varje dag och jag har varit helt ensam med båda barnen eftersom att en viss någon jobbat i princip dygnet runt inför premiären på Adelgatan. I onsdags kväll slog klubben upp dörrarna för en sygpremiär och jag hann vara där i en timme innan nannyn ringde och sa att Etienne slagit huvudet. Så kvällen spenderades på Akuten i Malmö. Lillasyster klarade sig fint och vi kunde åka hem snabbt. Vad är väl en bal på slottet...?

När vi vaknade i helgen snurrade ögonen i skallen av trötthet men vi var så sugna på en god brunch. Vi började fantisera om en god brunch och vad den ska innehålla. Henrik stack och handlade och när han kom hem innehöll den inte alls vad en brunch är för mig... Tyska bleka korvar?!? WTF!?

Vad tycker ni en brunch ska innehålla?
Vad är viktigast?
Hur mycket är du beredd att betala för en brunch och hur långt kan du tänka dig att köra för en grym brunch?
Mellan vilka klockslag ska den serveras?

Fire away!

Keila äter brunch på Mondrian i Miami.

Korv med bröd hör väl inte hemma på en brunch?

Vad tycker ni?

4 kommentarer:

  1. Tyska bleka korvar är inte fy skam. Ofta innehåller de kalv och är välkryddade, så det ser jag gärna på brunchbordet. Egg Benedikt är supergott, självfallet bacon och ägg, stor variation av bröd även sött sådant, massor av grönt såklart. Bara några exempel. Bäst är om de "vita korvarna" innehåller lite tryffel också. Då kan man nästan dö för en korv.
    /Lisa

    SvaraRadera
  2. Det ska vara nybakat bröd, olika pålägg som ost, leverpastej, salami, olika skinkor, grönsaker, fruktskivor, smoothies, ägg, pannkakor... Som en lyxig frukost! :)

    SvaraRadera
  3. 11.30-15.00, ca 175:- är jag villig att betala för en BRA brunch. Den skall, förutom ovanstående även finnas lax, bagels samt ett dessertbord!

    SvaraRadera
  4. Jag säger bara... Ystad Saltsjöbad. En tur till vackra Österlen är alltid lika mysigt. Sen smakar det ju ännu bättre om man kommit för spahelg med "someone special".. ❤️ Kramar!

    SvaraRadera