fredag 1 november 2013

Prima Ballerina

Keila andas Ballerina just nu. Allt görs med ballerinasteg, med händerna ovanför huvudet och med den lilla ballerinatofsen på huvudet. Hela den här grejen har ju gått så långt så att hon vägrar inse att lillasyster inte heter Ballerina som var hennes önskan.
Men jag var farligt nära att lägga till Ballerina på Skatteverkets papper innan jag skickade in det och efter att Henrik skrivit under... Etienne Sophie Yoko Ballerina Siebert. Funkar väl? Hade varit lite gulligt, visst?
Anyway, när folk frågar berättar Keila fortfarande att lillasyster heter Ballerina-Etienne. Och det kan hon väl få heta lite grann...nu...under denna fasen...typ.






Ja men ni ser själv, ungen måste få börja dansa.

Jag frågade nyss om hon ville börja dansa Ballerina.
, svarade hon.
Inte?!
Jag vill börja dansa balett mamma! 

Hehe!
Tips på bra balettskola i Malmö med omnejd?

5 kommentarer:

  1. Amen sötaste ballerinan! Är det du som lär henne? 😀 klart hon måste få börja dansa! Jag gick på arnbergs dansstudio när jag var liten:)

    SvaraRadera
  2. Sötare unge finns nog inte! Fina fina Keila! Kram Ellis i London

    SvaraRadera
  3. Åh, så söt hon är!!!
    Duktig ballerina tjej ju!! :-)

    Kramar till er!

    SvaraRadera
  4. Det finns en dansstudio i Limhamn mitt emot hemmakväll ungefär. Har flera olika danser har för mig att det finns balett för små. Följer din blogg, jag kände Sophie. Vi fick våra pojkar dagarna efter varandra och umgicks en del. Tänker ofta på er alla och Sophie!

    SvaraRadera
  5. Så söt liten ballerina!
    Nu var det ju ett tag sedan du skrev detta inlägget, men jag vill ändå tipsa om Rhodins Dansstudio. De har förberedande balett för barn mellan 4 och 7 år och dessutom mycket undervisning i klassisk balett för lite äldre barn och unga. Skolan har ett fokus på klassisk balett så det kan passa perfekt för ett barn som verkar vara så pass intresserat av balett. Här är deras hemsida: http://www.rhodinsdans.se/ och de finns även på Facebook.

    SvaraRadera