söndag 21 augusti 2011

Malmöfestivalen

Jag är inget fan av Malmöfestivalen men nu när Keila finns får man liksom bege sig ut och åka karuseller, titta på människor, köpa "bloon" (ballong) och äta glass i strut.
Keila åkte flera karuseller igår. Populärast var nog bilen hon satt i som gick upp i luften emellanåt precis som Pippis skruttbil gör. Vi hade lite problem med att bända upp Keilas fingrar när åkturen var slut om man säger så...
På eftermiddagen kom mina föräldrar in och vi tog ett glas vin i solen med de innan det blev middag på La Roche. Jättemysig kväll. Det är synd tiden går så snabbt när man har roligt...

Keila och jag tittar på Småstjärnorna.
Michael Jackson från Trelleborg uppträdde. Det ni!

Keila i den flygande bilen.

Världens lyckligaste tjej åker karusell.

Nu ska jag packa väskan för ett par dagar på resande fot.
Första anhalt är Venedig. Känns helt ok faktiskt. Därefter ska jag ha långstopp i Amsterdam.
Jag tänker gå till Red Light district och kolla lite. Och så vill jag kolla in huset Anne Frank gömde sig i. 
Jag har varit där en gång innan men det var 1989...
På måndag sover jag i Bryssel. Ska bli mysigt att strosa lite där också.

Ska fota en en hel del tänkte jag...


3 kommentarer:

  1. Hej Danni!
    Kan tro att det var succe, speciellt med den flygande bilen, he, he. Goa, søta unge, hærliga bilder. Pussa henne o hælsa så gott till Henrik. Vi syns o hørs, stor go kram från oss.
    Essie o Olsenbanden

    SvaraRadera
  2. Ja väldigt tråkigt, som tur var lyckades Erik få sin syster att göra det. Hon är superduktig så jag tror det blir bra. Man vill helst inte fråga de närmaste då man vill att dem ska kunna slappna av på sin familjemedlems bröllop men nöden har väl ingen lag va.. ;) Kan inte göra frågetecken på denna datorn.. Vi gifter oss den 14 september. Hade möhippa i lördags, sjukt kul! Ska skriva mer om det. Du, jag har blivit så sugen på detta med flygvärdinna sedan jag följer dig så jag har faktiskt sökt ett jobb. Jag är ju sjuksköterska men hade varit kul att testa nåt annat :P Dem har inte hört av sig dock så det blir nog inget med det tyvärr. Hoppas ni har haft en härlig helg!

    SvaraRadera
  3. Gud så söt hon är i den klänningen!!!

    SvaraRadera