torsdag 25 augusti 2011

Jag tävlar...


...om en Macbook Air hos Studeravidare.se

Klicka på länken här för att tävla du med! http://www.studeravidare.se/bloggc?id=c00q8fe7e08
Lätta tävlingsregler, det blir ju inte värre än att man inte vinner. ;-)

Håll tummarna för mig.


3 kommentarer:

  1. hihihi a, magen är inte allt för stor, men det är lika jobbigt för det ska du veta. Förstår att du längtar. Jag kommer sakna det sååå när det väl är över..

    Ser att det är värsta diskussionen här inne. Jag själv är inte insatt i allt det här med genus och tycker nog det är bäst att jag är tyst. Fast hade jag tyckt helt olikt dig hade jag aldrig kommenterat här inne. Så du vet ;-)

    SvaraRadera
  2. Älskar bloggen, och älskar alla fina bilder! Allt är så vackert och mysigt! // Lina

    SvaraRadera
  3. Ojojoj vilka diskussioner det varit här (har inte varit in och läst kommentarerna utan bara dina blogginlägg) Jag måste bara säga att jag är HELT på din "sida"!! Du verkar verkligen vara en underbar mamma åt lilla Keila och jag ääällllskar att gå in här och läsa om era mysiga dagar!!! <3 Om det hade varit "vettigt" folk med en annan åsikt än du (klart det kan vara det) hade de inte "hoppat på" dig med elaka kommentarer och bara vara idiotiska. Hade de lugnt och sansat förklarat sin syn på saken och du fick förklara din kunde man ju bara ge sig med att vi tycker olika, men när de håller på på det här sättet säger det ju allt!!! Ingen idé att ens lyssna.. Ja usch.. försök att inte lyssna på dem! Och bara njut av att vara härliga DU <3

    SvaraRadera