måndag 4 oktober 2010

Kalas för lilla mormor

I fredags fyllde min lilla mormor år och i lördags ordnade vi kalas för henne hemma hos mamma och pappa. Hennes nära och kära var där och firade med god mat, gott vin och smaskig äpplepaj.
Min syster har lagt in bilder på sin blogg så vill ni "glutta" får ni ta er dit.

Är det bara jag som är sjukt irriterar på blogspot.com? Den nya utformningen för hur man lägger in bilder funkar aldrig för mig. Jag skriver som vanligt ett inlägg och när jag ska importera bilder så bara står den och stampar och inget händer. Till sist ger jag upp för att jag blir så arg och så slutar det med att ni inte får fler inlägg att läsa. Jag håller just nu på att kolla upp andra bloggportaler att blogga på istället. Några förslag?

6 kommentarer:

  1. Att lägga in bilder fungerar för mig, däremot har länkning och bred text försvunnit så jag får göra det manuellt. Irriterande!

    SvaraRadera
  2. Kör wordpress, helt outstanding som bloggverktyg! Adress: http://www.wordpress.com
    Finns på svenska också.

    SvaraRadera
  3. Inte "blogg.se" i alla fall. Jag har också tänkt att byta. Det är värdelöst att man inte kan lägga ut bilder från sin iphone. Ingen spontanbloggning här inte... Kram!

    SvaraRadera
  4. Jag tycker det fungerar mycket bättre nu faktiskt. Fick alltid felmeddelande innan, men sen dom ändrat har det inte hänt. Och bilderna laddas upp mycket snabbare!

    SvaraRadera
  5. Jag hade blogg.se innan men bytade till Bloggplatsen.se som är mycket bättre för jag hade också problem med bilder och text osv.

    SvaraRadera
  6. Jag bytade till wordpress och trivs bra, speciellt för man kan låsa enstaka inlägg... :) Ha en fin dag!
    Kram kram!

    SvaraRadera