torsdag 26 augusti 2010

Omskärelse och bekräftat faderskap!

Ja, det sammanfattar gårdagen ganska bra.
På förmiddagen var vi på familjerättsbyrån och bekräftade, med två vittnen (!?), att Henrik är Keilas pappa. Även ifall man egentligen bara behövt titta på lillskruttan och se hur lik hon är sin pappa så var det tvunget. Ska det vara på riktigt så ska det!
Vi fick skriva under på att vi varit tillsammans vid tidpunkten då Keila blev till, (hur skulle hon annars bli till av mig och Henrik?), att vi varit sambor vid tidpunkten och att vi ville ha gemensam vårdnad. Hade vi istället gått till rådhuset den 29 april, en dag innan Keila föddes och gift oss snabbt och lätt borgerligt hade vi sluppit denna gårdagens avtalade tid. Så jävla löjligt!
Det gick visserligen smärtfritt, över på tio minuter och sedan for mamma och jag till Nova i Lund där vi åt lunch och kläm-shoppade. (Det är när man klämmer på allt men man handlar det inte... Är ni med?).

På kvällen åkte Keila och jag hem till Matilda som fyllt år och hade myskväll och snackade tillsammans med Frida och Paulina. Som alltid när vi träffas blir det mycket fniss och snack om väldigt barnsliga saker...

Matildas man satt med en stund och blev nog lite obekväm när samtalet kom in på omskurna killar. Eller omskurna snoppar. Vi snackade och frågade ut en av oss men det slutade med att vi fick googla bilder på omskurna penisar och vanliga för att få en bild av hur stor skillnad det egentligen är vid vissa tillSTÅND. Förstår ni? Eller är det bara jag och mina tre väninnor som skrattade sig halvt fördärvade igår kväll som tycker detta är något att snacka om?

När någon sa: "Det finns fittservetter på Apoteket" höll Tittis man på att ramla av stolen. Vi är extremt grova i munnen när vi träffas. Eller Matilda är och sen hänger vi andra på.

Och till er som trodde att vi könsstympat Keila när ni läste rubriken: Fy på er att tro något sådan om mig. ;-)


"Ahaaaa..."

Paulina studerar

Keikei i Vegas babygym är lyckligt ovetandes om det som diskuteras runt omkring henne...

3 kommentarer:

  1. haha herregud.. så himla härligt inlägg, skrattar högt för mig själv...haha!

    Ja dk nästa vecka! SÅ mysigt!! vi tänkte ta nova eller nått sånt lugnt imorg en sväng om jag hinner om ni också vill komma med?
    Annars ses vi nästa vecka! Vi kan alla dagar!!

    Kramar på er

    SvaraRadera
  2. omskurna killar är d bästa ;-) en gång provat kan man aldrig återvända till allt de där onödiga skinnet :-)

    SvaraRadera
  3. Jag fastnade vid fittservetter....Vaddå fittservetter?! Servetter man ska ha med sig för att torka fittan med? Vem har sånt liksom?! Hahaha!! Kram på er!

    SvaraRadera